Össze lehet szoktatni őket?
Figyelt kérdés
Van egy 7 év körüli menhelyi kutyusunk, és 3 patkányom. Az a baj, hogy a kutyus rögtön nyitja a száját, ha a patikat megszagoltatnám vele, és látszik, hogy meg akarja ölni/enni őket. Meg persze ilyen elvetemült fejjel néz. :D
2013. nov. 5. 07:13
1/3 anonim válasza:
szerintem ez teljesen termeszetes.eleve sok kutyak patkanyfogonak tenyesztettek anno.ez olyan kutyamacska kapcsolat.ha eggyutt nevelkedtek volna lehet mas kapcsolatuk lenne.
2/3 anonim válasza:
Hát nekem is volt menhelyről egy agár mixem,őneki mutattam a csibéket,be kapta a fejét,elengedte,aztán csibuszkámnak semmi problémája nem lett. Az összeszoktatással ne pröbálkozz.
3/3 sippara válasza:
Bármilyen kutyát bármilyen másik állattal össze lehet szoktatni. Amíg viszont nem tudod megfelelően tiltani és kontrollálni a kutyát, addig csak a patkányok testi épségét kockáztatod. Szakemberrel dolgozz a kutyán, és aztán lehet hozzálátni az összeszoktatáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!