Milyen fekhelye van benti (lakásban, házban tartott) kutyátoknak?
pléd a fotelra,pléd a heverőre:)
a kutya szerintem nem alhat az emberrel! így az ágy felejtős a számára.
jó megoldás, ha 1-2 öregebb paplant egyszerűen belehúzol egy megfelelő méretű huzatba ,összehajtod és kész az ágy .
ha 2 db-ot felváltva használsz ,akkor heti váltásban cseréled. a mosógép meg remekül kimossa .mivel a szőre hosszabb , sok-sok fürdőlepedő .
( használunk egy paplant-huzat kombinációt az erkélyre , amit száraz időben kirakunk, így az eb ott is pihenhet nappal, este vagy esőben természetesen nincs kint , ez csak amolyan ..jutalom..., ha véget ért a nagy túra , vagy túl vizes és még száradnia kell ,pl: úszás után ,vagy egyszerűen csak ki akarom engedni ) ugatós, pörgős kutyáknál ez nem működik!
Nos, nekem még kölyköm van, aki most ugyan csak 10-12 kiló, de 2-3 hónap múlva 25-30 lesz. Először kapott egy szivacsot, de szétszedte amíg nem voltam itthon... Az egész lakást apró szivacsdarabkák lepték el.
Nálunk van egy kínai bolt, nagyon jó áron, és ott vettem neki 1800 ft-ért, egy ilyesmit. Csak más a színe, és az anyaga nem plüss.
Most ez még nagy neki, de én sem akartam tízezrekért venni, mert úgyis kinövi. Majd ha nagy lesz, akkor kap egy igazán jó kis fekhelyet. Egyébként meg egy pulcsi van benne neki, mert azon a mi szagunk van, és jó puha is. Szereti, azzal alszik, belebújik, mosdatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!