Milyen fekhelye van benti (lakásban, házban tartott) kutyátoknak?
Hát nálunk addig 1 nagy takaró volt a fekhelye,amíg el nem érte a végleges méretét.
Átgondoltuk,abba maradtunk,hogy nem dobunk ki 2-3 havonta ezreket az ablakon,hogy kinő mindent,így 2 évesen vettünk neki egy ágyat,addigra már leszokott a rágcsálásról is :D
Így az ágy hibátlan,az első 2 évet meg kiszolgálta egy takaró egy matraccal :D
Ugyan kinti-benti kutyám van, aki egész nyáron alig jött be, de mostantól egyre többet lesz bent, és éjjelre beköltözik 1-2 hét múlva.
Mivel csak a konyhában és az én szobámban van a kutya, valamint kicsi a hely, és nem is szeretnék méreg drága cuccokra költeni, nincs kimondott "fekhely" :)
Nyert magának egy kutyapárnát, ami fele ekkora kutyának való...illetve ilyen ovális plüss fekhelyet vettem, de már ezer éves.
Viszont van egy csomó régi huzat és pokróc.
Ezért 4-be hajtott pokrócot szoktam leteríteni neki, rajta esetleg a plüss fekhely vagy a kis párna huzatban.
Nappalra meg felhajtom 20-30 cm keskenyre a fal mellé, hogy a szobaajtót ki tudjuk nyitni, ha közlekedünk :D
Mi gondatlan állattartók vagyunk,nincs fekhelyük.Mindketten az ágyunkat tartják a helyüknek,ott alszanak és ott tartózkodnak olyankor,mikor normális kutya a fekhelyére vonul.Úgy alszanak,hogy a takaró alatt szorosan hozzánk bújnak.
Volt nekik,sosem használták.Én meg elraktam,ne fogja a port.Ha helyükre küldjük őket,automatikusan irány az ágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!