Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet biztonságosan...

Hogyan lehet biztonságosan kutyát utánfutón szállítani?

Figyelt kérdés

Két kutyánk van. A szuka 28,7 kg, 64 cm marmagasságú. A kan 36,5 kg 70 cm marmagasságú. Van egy kisfiúnk és lassan szeretnénk még egy babát. Eddig a régi autónkban a csomagtartóban elfértek a kutyák, viszont azt az autót el kellett adnunk. Örököltem egy autót, ennek sajnos zárt légterű a csomagtartója, így ott nem tudnak velünk utazni a kutyák. Van viszont egy kisebb utánfutónk...a kérdésem ebből következett...

Köszönöm előre is a segítő válaszokat!

2013. nov. 4. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

vagy beteszel még egy tengelyt, vagy a rugóit alakítod át teljesen... vagy leginkább mindkettőt. nem éri meg, annyiért vehetsz egy kutyás utánfutót vagy egy kombi autót.

az teljesen kizárt, hogy lehajtod az egyik ülést és ráteszel egy ketrecet? vagy kutya biztonsági övvel rögzíted a kutyákat?

2013. nov. 4. 16:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Két gyerek mellé már tényleg nem férnek kutyák.

Amúgy én is örököltem egy autót, de mivel nem volt praktikus a családhoz és két nagy kutyához, ezért eladtam és vettem egy olyat, ami megfelel. Az autó csak használati tárgy, ami nem sokat ér, ha nem tudja ellátni a funkcióját.

2013. nov. 4. 16:42
 13/14 Szilvi & Argos ***** válasza:
Egy kutya esetleg elfér anyósülés előtt lábnál...de a második már nehéz ügy sajna
2013. nov. 4. 18:04
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tényleg sok olyat írtatok, amire nem is gondoltam. Az utánfutón nem szállítjuk a kutyákat. A kocsiban most még szűkösen meg tudjuk oldani, de két gyerek mellett már tényleg lehetetlen:o(

Az autót egyszer biztos el fogjuk adni, de mostanában biztos, hogy nem...ennek több oka is van (némelyik rajtam kívülálló, most nem részletezném)

2013. nov. 5. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!