Tápproblémák segítenél?
Sziasztok!
A kutyám 3 és fél éves, és kis túlzással hozzánk kerülése óta Acanával etetem. (Grassland, bárányos-almás, pacifica, egy orijen adult problálkozás volt, de attól iszonyat ment a hasa)
Kistestű, 3 kg, ezért a tápot szinte szemre kapja, este és néha reggel is kap) tehát aboszulte nincs túletetve mással sem.
Az a problémám, hogy mostanában igen nagy mennyiségű a végtermék!!! (talán a táp összetételében történt valami változás, ami így látható?)
Váltani szeretnék, mert ezt nem tartom normálisnak.
Nem szeretnék kísérletezgetni de akkor sem tudom elfogadni, hogy minimális mennyiségű étel mellett ennyi legyen a "rakat" Az adagot nem fogom csökkenteni mert nem indokolt.
A kutya más tekintetben egészséges, nem kap plusz kaját, max. játékkor pici - egy vékony csík - szárított kacsahús jutifalatot apránként.
Van valakinek valami ötlete, magyarázata?
Értelmes válaszokat előre is köszönöm!
BARF vagy PREY model-en nem gondolkoztál?
Egy ekkorka kutyának tök olcsón kijön és sokkal jobb neki. A végtermék meg 5öd anyi mint akármilyen táppal :)
Nem tudom hogy hozzáértők tanácsára szünetelteted e.
De ha rendbe jön akkor mindenképpen érdemes a végleges áttérés szerintem, főleg ha már próbáltad és tetszett is.
Nah inkább ott kérdezd :) sokan onnan is vannak itt. Pl én is, de egy csomóan nincsenek gyik-en akik jobban érthetnek hozzá :)
Amúgy nem lehet hogy a bélgyulladás miatt nőtt a végtermék? lehet egy dokit érdemes lenne megkérdezni ezügyben.
Azért itt kérdezek:
egyrész nincs FB-m (nem is lesz:) és ha valamit meg akarok szökőévente nézni napokig kell rimánkodni a lányomnak, hogy szolgáltassa ki a laptopját:)
Szerintem itt is vannak olyannyira hozzáértő kutyások mint ott.
Próbálj ki esetleg egy másféle tápot,hátha az jobban beválik. Nagyon sokan dicsérik a Brit termékeket, válogass közülük.
Más változás nem történt a kutyád életében, változott-e a napirendje valamilyen módon?
Azt sajnos nem tudom, hogy a táp összetétele változott-e, viszont írhatsz levelet a gyártóknak, és megkérdezheted, változtattak-e valamit. Hátha válaszolnak.
bár sokan ellenzik, de szerintem a normális házi-koszt sokkal többet használ a kutyáknál,mint a legjobb táp. esetleg próbáld ki ?
kapható vitamin és ásványi táplálék kiegészítő kimondottan házi koszton tartott kutyáknak .
házi koszt NEM egyenlő a moslékkal !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!