Mennyire tetszene, ha jóban lennél a szomszéddal, és az átjárna kutyázni hozzád?
Kertes házban laknál. Mondjuk lenne kulcsa a kapuhoz, mert jóban vagy vele, és megkérheted, hogy etesse meg a kutyát ha nem vagy otthon.
És ha unatkozna bármikor fogná magát, és átmenne hozzád kutyázni.
Mennyire díjaznád?
engem rohadtul zavarna.
és ha már nála van, akkor azt mondom neki, hogy kell az a kulcs, mert otthagytam a sajátomat valami rokonomnál.
Ez már csak azért sem szerencsés mert ha valami eltűnik a telekről vagy a házból akkor benned marad a kétely hogy neme a szomszéd volt-e.
Én szerencsére nagyon jóba vagyok mind2 szomszédommal, és ha valamelyik el is megy nyaralni, így is csak a kertjükhöz kapok kulcsot, de azt vissza is adom ahogy megjönnek.
És nem a bizalom hiány miatt, mert akkor kert kulcsot sem kaptam volna. A fészerükben is van érték, de mert így biztos kivan zárva annak a lehetősége hogy ha valami eltűnik akkor benned van hogy neme a szomszéd...
Meg ügye hogy ne lehessen lemásolni.
Én nem örülnék neki, most gondolj bele intim kettesben vagy, és egyszer csak valaki benéz az ablakon.
Főleg hogy ilyen ember, aki be sem csenget vagy valami hanem csak úgy, ennek biztos nem adnék kulcsot, de még csak be sem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!