Mit gondoltok Cesar Millan-ről?
Ti hogyan fogadnátok ha valaki az utcán az ő módszereét használná?
Azért kérdezem mert ezt a módszert tanulom és érdekelne általában hogyan fogadjátok az ilyet :) Először persze durvának tűnik de több van mögötte :D
aki még tanulgatja Cesar módszerét írjon üzit légyszi :)
Az utcán igazából én se törődök az emberekkel:)
csak azért kérdeztem mert egy menhelyre járok, ahol bár kiraktak Cesar-ről szóló szórólapokat de egyáltalán nem úgy kezelik a kutyákat ahogy ő szóval nem akarom hogy kitiltsanak vagy ilyesmi :( szeretem azt a helyet már sok kutyánál elértem fejlődést :)
Örülnék neki, ha több ember követné a módszerét!
Főleg azt, hogy attól, hogy egy kutya kistestű, még nem kell neki mindent megengedni, ugyanúgy szüksége van fegyelemre.
És azt, hogy laza pórázzal ismertessük össze a kutyákat.
Sétáltatás közben a legtöbbször ez a 2 probléma szokott "szembejönni" velem.
Ha csak ennyi változna, az már óriási fejlődés lenne!
Én nem ismerem a módszerét, de a TV műsora tök jó reggel az agyzsibbasztó kereskedelmi tévék helyett. Ha valakinek nem tetszik amit csinálsz, akkor úgyis mondani fogja te meg eldöntöd, hogy érdekel-e vagy sem.
Laza pórázzal ismertessük össze a kutyákat??? Én meg úgy godolom, hogy pórázon nem ismerkedünk!
"Én meg úgy godolom, hogy pórázon nem ismerkedünk!"
Én meg úgy gondolom, hogy ez kötelező!
Nem ismerheted a másik kutyát, (vagy akár egyiket se, ha nem a tieid) óriási felelőtlenség póráz nélkül ismerkedni.
Lehet az akár egy ideggyenge harcoltatott kutya, lehet félős, antiszociális, aki kimenekülne a helyzetből, lehet bármilyen viselkedészavara, kell a kontroll!
Azért kell laza póráz, hogy amíg nincs szükség beavatkozásra, addig olyan legyen a kutyának, mint ha rajta se lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!