Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyit ér egy yorki kutyus?

Mennyit ér egy yorki kutyus?

Figyelt kérdés
Fedeztettem yorki kutyusomat (pároztatás előtt volt szűrés, mind két kutya törzskönyves) és abban egyeztünk meg az anya kutyával hogy két kiskutya az ár + 6.000 forint. Nem tudom hogy mennyiért tudnám őket árulni, mert már írtam valakinek, hogy 40.000ért odaadnám, de csak lehurrogtak hogy biztos rossz minőségű. Azért gondoltam először 40.000re mert nem a kutyusok árából szeretném megvenni a havi enni valóm, van arra külön pénzem mint mindenkinek. Ezért kérem a segítségeteket, hogy akkor ennyi legyen 80.000 vagy 100.000? Minőségi kiskutyák, jó vérmérsékletűek játékosak és nagyon szépek. Ti mennyiért adnátok el egy ilyen kutyuskát? (egy szuka egy kan)

2013. nov. 2. 19:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Írta, hogy a kölyöknek van törzskönyve! Így, ha ez tényleg így van 70-150 e között minőségtől függ.
2013. nov. 3. 08:37
 22/24 anonim ***** válasza:
47%
Attól,mert van egy 5500 ft-os papírjuk,még nem dobja meg az árukat,mert semmilyen tudatosság nincs benne.Ezt törzskönyves szaporításnak hívják.
2013. nov. 3. 09:32
 23/24 anonim ***** válasza:
72%
Ha tėnyleg nem a nyerészkedés volt a célod,a kutyusokat ivartalanítva,oltva,féregtelenítve add minőségi gazdikhoz és ennek az árát kérd el.
2013. nov. 3. 10:32
 24/24 anonim ***** válasza:
A kicsik törzskönyvesek, a szülők szűrtek és a pároztatás egy tenyésztővel lett megbeszélve. Tény, hogy ezeket a kérdéseket inkább a tenyésztővel kéne megbeszélnie a Kérdezőnek, de attól ez az egész miért lenne szaporítás? Én igazán utálom a szapikat, de ha valaki utánajár a dolgoknak és 'rendesen' hoz le almot, az nem szaporítás.
2013. nov. 3. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!