Mennyit ér egy yorki kutyus?
Figyelt kérdés
Fedeztettem yorki kutyusomat (pároztatás előtt volt szűrés, mind két kutya törzskönyves) és abban egyeztünk meg az anya kutyával hogy két kiskutya az ár + 6.000 forint. Nem tudom hogy mennyiért tudnám őket árulni, mert már írtam valakinek, hogy 40.000ért odaadnám, de csak lehurrogtak hogy biztos rossz minőségű. Azért gondoltam először 40.000re mert nem a kutyusok árából szeretném megvenni a havi enni valóm, van arra külön pénzem mint mindenkinek. Ezért kérem a segítségeteket, hogy akkor ennyi legyen 80.000 vagy 100.000? Minőségi kiskutyák, jó vérmérsékletűek játékosak és nagyon szépek. Ti mennyiért adnátok el egy ilyen kutyuskát? (egy szuka egy kan)2013. nov. 2. 19:43
21/24 anonim válasza:
Írta, hogy a kölyöknek van törzskönyve! Így, ha ez tényleg így van 70-150 e között minőségtől függ.
22/24 anonim válasza:
Attól,mert van egy 5500 ft-os papírjuk,még nem dobja meg az árukat,mert semmilyen tudatosság nincs benne.Ezt törzskönyves szaporításnak hívják.
23/24 anonim válasza:
Ha tėnyleg nem a nyerészkedés volt a célod,a kutyusokat ivartalanítva,oltva,féregtelenítve add minőségi gazdikhoz és ennek az árát kérd el.
24/24 anonim válasza:
A kicsik törzskönyvesek, a szülők szűrtek és a pároztatás egy tenyésztővel lett megbeszélve. Tény, hogy ezeket a kérdéseket inkább a tenyésztővel kéne megbeszélnie a Kérdezőnek, de attól ez az egész miért lenne szaporítás? Én igazán utálom a szapikat, de ha valaki utánajár a dolgoknak és 'rendesen' hoz le almot, az nem szaporítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!