Milyen szerrel altat az állatorvos?
Több szerből lehet választani, állatorvosa válogatja, mivel altat.
A legáltalánosabb egyelőre az, hogy két különféle altatót kap a kutya, így a mellékhatások összességében véve nem érvényesülnek úgy, mintha csak az egyiket használta volna a doki. Ha ráguglizol, akkor azért olvasgathatsz erről, konkrét szereket is találhatsz, én is megtettem, amikor fogkő miatt altatták a 10 évesemet :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3999091-a-kut..
Sajnos az én kutyámat sem szabályosan altatta el. Igaz, az 2002-ben volt, amikor még az unió nem tiltotta be azt a szert. Valószínű sima légzésbénító volt, mindenféle kábítás, érzéstelenítés nélkül. Nem elaludt, hanem pokolian sírt és rettegett, miközben 2 perc alatt végzett vele a szer. Én nem hagynám annyiban, ha azt tapasztaltad, amit leírtál. Én akkoriban nem tudtam hova fordulni, nem volt internetelérésem, ráadásul az a szer is legális volt, plusz naív voltam és azt gondoltam, csak szegény kiskutyámra hatott ilyen szerencsétlenül az altatás. Itt a gyakorin világosítottak fel, 10 év után, hogy a kutyámat azzal a légzésbénítóval altatták el:(
Az nem elaltatás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!