Gödöllőn hol van olcsóbb állatorvos?
Kölyök kutyámat szeretném oltatni, chippeltetni, féreghajtani Gödöllőn. Találtam 5 állatorvosi rendelőt de árakat sajnos nem.
Kovavet Bt., Plútó állatorvosi rendelő,Dr. Székás Gábor állatorvos, Városi állatorvosi rendelő, Állatkórház kft.
Ha valaki tud róluk infót kérlek írjátok kommentbe. köszönöm
Nem hiszem h olyan nagy különbség lenne köztük árban: ennél egyszerűbb művelet, mint egy oltás és egy féreghajtó tabletta badása, nincs.
Én a kovavetnél ivartalaníttattam a kutyámat, oda soha többé nem megyek, mert egy részeg mészáros szebb munkát végzett volna a kutyámon egy életlen baltával.
Gödöllőn nem tudom, de talán érdemes lenne Veresre elmenned, nem egy nagy táv. Ott van egy nagyon rendes, megbízható doki. A neve Dr. Mohai Imre. Ő nem a pénzért csinálja amit csinál, hanem azért mert szereti.
Nagyon ajánlom, én sokat jártam hozzá egy bulldoggal, és a cicával is. Ha nem lenne 30 km-re még most is odajárnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!