Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A te kutyád mekkora volt 2...

A te kutyád mekkora volt 2 hónaposan?

Figyelt kérdés
Szeretném tudni, mekkora lesz a kiskutyám, amikor nagy lesz. Sajnos nem tudni semmit a szüleiről, ezért abból nem tudtok következtetni. Sokat segítene, ha leírnátok, esetleg fajtával, hogy a ti kutyutok mennyit nyomott 2 hónaposan, és mekkora lett felnőtt korában :) köszönöm!
2009. nov. 14. 20:35
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

Itt vannak róla friss képek!

2009. nov. 14. 20:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsi,a kérdésedre nem tudom a választ talán valami westi keverék.de azt szeretném mondani hogy írtó édes ez a kutya(KKK)
2009. nov. 14. 20:58
 3/10 A kérdező kommentje:
Kkk az mi? :) bocsi a tudatlanságomért, de köszönjük a dicséretet! Biztos nem westie keverék, már lassan most akkora, mint egy felnőtt westie :)
2009. nov. 14. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:

[elsőwok]

ilyen puszilós száj:]

Bocsi csak akartam vmit írni,necsak hogy milyen aranyos:]

2009. nov. 14. 21:13
 5/10 anonim ***** válasza:

hát nem tudom hogy a kedved szegi e de nem lesz kicsi kutya! a lábai hosszúságaiból látszik hogy nem lesz kicsi!a nagymamám kutyusa is igy nézett ki kiskorában kicsit dagibb volt mert vágóhidról jött.ö kuvasz keverék! :D és most akkora mint egy golden! :D

de tényleg nagyon édi kutyus! :)

2009. nov. 14. 21:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Azt tudom, hogy nem lesz kicsi. Én valahogy a labi alá saccolom.

A tappancsai is elég nagyok lettek az utóbbi hetekben.

Játszani főleg birkózást szeret, meg terrorizálja a nála kisebb felnőtt kutyáinkat. Apportírozásra nem mutat hajlandóságot, sajna. :)

2009. nov. 14. 21:26
 7/10 anonim ***** válasza:
van olyan apport játék amiben el lehet rejteni kis jutalom falatot azzal próbálkozz vagy valami csipogóssal! :) az enyém imádja ezeket! :)
2009. nov. 14. 22:27
 8/10 anonim ***** válasza:

szia

ha tudsz angolul ez lehet, h segít:

[link]

a google-el meg tudsz átváltani kg-t lbs-re, beírod, h "valahány kg to lbs" és kiadja

de ha nem érted esetleg akkor, ha leírod, h hány hetes a kutyád és hány kg kiszámolom neked:)

2009. nov. 15. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem borderem van, 2 hónaposan úgy 7 kiló lehetett, most 4 és fél hónapos, kb. 11-12 kg a jelenlegi súlya. És olyan 20 kg körüli lesz felnőtt korában.
2009. nov. 15. 15:13
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ez az ehow.com elég jónak tűnik. Megoldottam google translate segítségével :o)

Bár az a kb 15 kg, ami kijött, kicsit kevésnek tűnik, de pontosan úgysem tudja megmondani senki és semmi.

Köszönöm mégegyszer!

2009. nov. 15. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!