Mondjatok már olcsóbb árfekvésű kutyatápokat ami 20kg és pár ezer forint (minimum 4ezer), de nem olyan rossz?
Juniort kell belőle venni, a "közepes" bullterrier nem tudom mit takar.Abból csak két méret van,a rendes és a mini.
De 30 kg elég több hónapra (3-4 is akár).
Mi az,hogy medium bullterrier?:D
Én nem játszom meg a hülyét,hülyén fogalmazol.Egy sima bullterrierről van szó,mint ahogy az összes bullterrier is (ami nem mini) az ez a méret.
A tápnál lehet a Mediumot venni,de én Large méretet vennék belőle.Brit Premium Junior Large Breed...
20 kilós tápot pár ezer ft-ért max a pedigreet tudod megvenni.
azért szerintem ha valaki már bevállal egy kutyát annak van pénze igényesebb tápra is. azért a neten lehet rendelni jó tápokat olcsón. de szerintem aminek kilója 6-700 ft alatt van az nem lehet túl jó. de az összetevőt nézd és kiderül minden.
Van egy olcsó magyar kutyatáp,nem rossz.Nincs benne mesterséges tartósító és színezék,amit sok "szuperprémium"csodatápról nem lehet elmondani.
Etettem egy darabig,10 kiló volt olyan 3 ezer körül,utánanézek a nevének(én kimérve vettem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!