Mit lehet tenni az ilyen buta emberekkel? Mit lehet mondani?
Figyelt kérdés
Voltam ma kutyát sétáltatni. Egy csivavám van.
3 tagú roma lány ment előttem, az egyik megszólalt hogy " de csúnya ez a kutya". Nem feleltem rá, a másik elkezdett visongatni a kutyám pedig nem szereti, és ilyenkor picit ez felidegesíti.
Szóval vicsorított, erre az a csaj aki azt mondta hogy csúnya, azt mondta hogy mindjárt lerúgja a fejét. Mi lefordult hogy elolvassak egy hirdetést kényszerből. Más nem jutott eszembe.
2013. okt. 28. 20:19
21/21 anonim válasza:
én ezt nem értem lehet le pontozni nem izgat . de hogy a francba lehet az hogy egy c.gány ellopja a kezeitek közül a kutyáitokat , főleg 2 staffit ? hát hálát adok az égnek hogy ilyen kutyával áldott meg :) amúgy ilyen nálam is volt hogy leálltak mellém a kocsival de tőlem azt kérdezték honnét vettem. én elmegyek sétálni teljes biztonságban vagyok nálam a kutya, a gázpsray, max attol tartok hogy az én kutyám megharap valakit mert megtenné ha valaki kiprovokálja, nálam olyan volt hogy egy kis roma gyerek szologatott be a kutyámnak ő meg megakarta enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!