Mit lehet tenni az ilyen buta emberekkel? Mit lehet mondani?
Voltam ma kutyát sétáltatni. Egy csivavám van.
3 tagú roma lány ment előttem, az egyik megszólalt hogy " de csúnya ez a kutya". Nem feleltem rá, a másik elkezdett visongatni a kutyám pedig nem szereti, és ilyenkor picit ez felidegesíti.
Szóval vicsorított, erre az a csaj aki azt mondta hogy csúnya, azt mondta hogy mindjárt lerúgja a fejét. Mi lefordult hogy elolvassak egy hirdetést kényszerből. Más nem jutott eszembe.
Az se jó, ha félénknek mutatkozol, de az se, ha beszólsz és keménykedni próbálsz :( Nehéz tanácsot adni...minél előbb kikerülni a szituból...talán ez a legcélravezetőbb.
Egyébként egyre több olyan sztorit hallok itt Budapesten, főleg Erzsébetiektől, hogy a kutyájukat (akár bull típusúakat) egyedül sétáltató lányokat-nőket leszólítják, hogy milyen kutya, mennyiért adnák el, stb...és nem egyszer akarták kitépni a pórázt a gazdi kezéből!!!
Nagyon kell vigyázni :(
3 tagú roma szuka visongó falka? Az Isten mentsen meg tőlük minket és a világot de örökre ám.
Egyet semmiképp se tégy, ne félj, vagy legalább ne mutasd ki.
Mint a hiénák pontosan olyanok...
agresszív csivavák ! be kellene tiltani !! a szegény roma lányokat biztos halálra rémítette !
legközelebb kérd kölcsön a kutyámat .
az segít az ilyen szegény roma lányok " lábatlanításán " ! :)
Két amstaffom van.
Sétáltunk pár hete, mire egy hatalmas, fekete kocsiból kiszól nekem egy szintén hatalmas, aranyláncos roma hapsi: "Há eladóak-e ezek a pitbullok?" Mondtam neki, hogy nem, erre nevetni kezdett. "Pedig megbeszélhetnénk az árukat, sok pénz lenne belőlük!"
Gyorsan hazasiettem a kutyákkal, nehogy elvigyék őket, mert ők is hihetetlenül barátságosak, imádják az embereket.
Ilyen helyzetekben jobb, ha faképnél hagyod őket.Nem kell velük foglalkozni, ha pedig mégis nekedmegy egy falka cigány, akkor ne hagyd magad.Gázspray, vipera, valami legyen nálad.
Cigányok már csak ilyenek. Én úgy reagálok, mintha "ott sem lennének" azaz: nem élem bele magam a helyzetbe, csak nézem hogy mit műsoroznak, mint valami mozifilmet pl. Ezen meg szoktak lepődni, mikor semleges tudsz maradni, esetleg őszintén kiröhögöd őket.
Az én kutyám megugatja amúgy a nagyon elvetemült csöveseket, meg azokat az embereket, akik látványosan rosszban sántikálnak. Nem tiltom érte.
Mikor először ugatni kezdett valakit este az utcán leszidtam, és mentünk tovább az illető felé. Aztán, mikor közel értünk, random a nyomunkba eredt az alak, és ordított utánunk a nyílt utcán, hadd ne mondjam... Szóval, érzik a kutyák, hogy kik azok, akiket "kerülni kell" érdekes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!