Horikarkarka kérdése:
Hol lehet feljelenteni a pénzéhes fajtamentőket?
Figyelt kérdés
Elérhetőségét kérnékszépen2013. okt. 28. 16:47
1/18 sippara válasza:
Nem adtak ingyenkutyát? A rohadt anyjukat, hogy elkérik az oltások, sőőőt, néha még az ivartalanítás árát is. A pénzéhes gusztustalan fajtájukat. Azt.
2/18 anonim válasza:
A szaporítóknál kéretik bejelenteni!
3/18 anonim válasza:
Komolyan nem tudod, h a feljelentés hogy zajlik és kinél? LOL már :D :D :D
Amgy ja, kötsög fajtamentők, hogy nem adnak csak úgy ingyé kutyát, ha már belefeccöltek egy rakat lóvét, akkor milyen szemetek már, hogy nem szívesen működnek úgy, hogy üres a kassza....
4/18 sippara válasza:
Ja, és ha már úgyis ott jársz, jelentsd már fel kérlek itt az óbudai piacon a hentest, mert PÉNZÉRT ADJA a húst - sőt, ez még nem biztos, de úgy hallottam, autókat is árulnak pénzért. Gusztustalan. Elképesztő, mit meg nem engednek maguknak egyes emberek :O
5/18 anonim válasza:
Bemész a legközelebbi rendőrkapitányságra, és ott.
6/18 A kérdező kommentje:
Hát itt más a helyzet .. Az hogy 2 ember is Fizetett ugyan azért a kutyáért. És a kutya már németben van és még mindíg gyüjtik az adományokat nekiii.
2013. okt. 28. 16:58
7/18 anonim válasza:
Adományt bárkinek lehet gyűjteni, attól, h gazdis, még lehet.
8/18 A kérdező kommentje:
Az oké de hova tünt az én és a másik gazdijelölt 40000ft ja.??? Imádom a kutyákat nekem is van kettő. De az ha valaki kiszedi a pénzt a zsebemből. Azt nem türöm.
2013. okt. 28. 17:05
9/18 anonim válasza:
Én is jártam így a miskolci menhellyel a nyáron, szerencsére kisebb összeggel, sajnálom, hogy átvertek téged, de szerintem nem érdemes ezen pereskedni. Foganatja úgysem nagyon lesz:( Fogd fel tanulópénznek.
-kispalikee-
10/18 anonim válasza:
Ha csalás történt,a rendőrségen tehetsz feljelentést,de előtte tisztázd velük,nem félreértés történt e és kérd vissza a pénzedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!