Milyen fajta kutya szerepel ebben a Suzukis reklámban?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett nekünk a kutyus, de nem tudjuk hogy milyen fajta lehet.
http://www.youtube.com/watch?v=rTghskmpMtw
#kutya #fajta reklám suzuki
2013. okt. 28. 09:09
11/18 anonim válasza:
Egyébként így, hogy végigolvastam a kérdést, meg az összes eddigi kommentet...honnan vettétek, hogy kutyát akar? Csak érdekelte, hogy milyen fajta ez a kutya mert nem ismerte fel. Ennyi....És egyébként tényleg nagyon jó lenne menhelyről befogadni, de a legtöbb ember, aki ezt mondja, az olyan bort iszik vizet prédikál fajta. Vagyis sokuknak fajtatiszta, nem menhelyről hozott kuyájuk van. Természetesen ez nem mindenkire vonatkozik, lehet, hogy az előttem szólókra sem, de sok mindenkire.
12/18 anonim válasza:
"Nagyon megtetszett nekünk a kutyus, de nem tudjuk hogy milyen fajta lehet."
Elég árulkodó. És mivel itt sokan nem írnak konkrétat ezért tippelni kell hogy mi lehet a cél vele..
És azon kívül hogy kell nekik ilyen kutya nem nagyon van más opció. Annyira megtetszett hogy ilyen füzetet akar? vagy postert a falra ? :D érted...
13/18 A kérdező kommentje:
Igen ebből lehetne arra is következtetni, de nem, például tetszik nekünk a weimari vizsla is mégsem vettünk egyet, vagy még sorolhatnám. csak tudni szeretnénk, ha majd idővel társat akarunk a kutyának, akkor lehet hogy ez a fajta is szóba jöhet.
2013. okt. 28. 13:12
14/18 anonim válasza:
Egyébként szerintem valamilyen keverék lehet setter vagy spániel akár, mivel nem látjuk hogy mekkora és hogy a teste milyen elég nehéz, ráadásul a füle is mozog :D
15/18 A kérdező kommentje:
Igen én is valami keverékre tippelek, a színe miatt, mivel barna fehér és sötétbarna is megtalálható benne, és nem is kistestű, nem is nagy szerintem közepes lehet, nah mind egy is de nagyon aranyos, lehet hogy valami szetter és vizsla keverék, vagy ilyesmi. Köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 28. 13:37
16/18 anonim válasza:
Border méretű kb.Én angol szetter-border collie keveréknek mondanám.
17/18 zsuzsabazsa válasza:
Nekem ausztrál juhász kutyának tűnik.
18/18 anonim válasza:
Tuti nem aussie:) Max kooikerhond...Vagy valami kis keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!