1,5 éves kutyám, hogy tanítsam meg, hogy érdekelje a bot vagy labda? Amstaff
Kiskorában sem érdekelte hiába dobtam el, odament utána megszagulta és otthagyta.Semmi játék nem érdekli szeretném lefárasztani de nem tudom mivel.Csak a futtatás megy amit szeret úgy ahogy.Se lógás,se súlyhúzás.
Sok kutyát látok,hogy szeretik a botot vagy fára felszaladás ami fel van kötve.
Nagyon hiperaktiv
Hiperaktív, és nem érdekli semmi? Az elég fura. Konkrétan hogy próbáltad vele pl. a rongyozást?
Amúgy ha nincs benne sok ösztön, akkor veszett fejsze nyele, max. örömteli feladatot tudsz csinálni ezekből, de nem fog úgy kinézni, mint azok a kutyák, amik merő élvezetből játszanak ilyeneket. Húzass vele autógumit valami húzásra alkalmas hámmal, az tuti kifárasztja, és ahhoz nem kell semmiféle vadászösztön :)
Kölyök kora óta fura.Mikor más kutya labdázott vagy mást csinált állandóan odament hozzájuk zavarta Őket.nyalta falta őket aminek nem örültem.Mikor én dobtam el kicsiként neki a labdát ellenkező irányba szaladt és keresett más kutyásokat akivel játszhat.Ez a mai napig megvan elég kellemetlen mikor mások zavar.Olyan mint egy gyerek össze vissza rohangál nem nyugodik le.
Mindenki nézte,hogy ilyet még nem láttak.Pecázni néha szoktunk azt szereti de azt is úgy,hogy nem a kötél végén levő cuccért ugrál hanem nekem és rám erővel.Aztán leszalad majd vissza.Nem tudom mi a baja.van,hogy a kezemet kapja el és erősen fogja pecázás közben.Szaporítótól van sajnos arra gondolok ezért ilyen gyenge idegrendszerű már ha erre mondják.
Fél mindentől,pedig naponta viszem sétákra megugrik ha valaki mellettünk le ejt valamit vagy egy görkoris megy el,idegen emberek ugat hörög rájuk aki neki nem szimpatikus,ha megakarja valaki simogatni tolat hátra közben hörög.(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!