Szerintetek felfújom? Nagyon rosszul esett két felnőtt ember hogy így viselkedett.
Figyelt kérdés
Volt egy kutyám aki itt hagyott, ma lebetonoztuk a helyét, és nekem még mindig fáj. Hisz az egész pár napja történt.
Én egy 21éves lány vagyok, nagyon érzelmes, és ők 27-28 évesek.
Ott álltak velem de közben ott mosolyogtak.
Nem tudom min, nyilván rajtam hisz ott bőgők, mint aki az anyját vagy gyermekét vesztette el.
Meg haragudtam rájuk, nagyon bántó volt a viselkedésük, és megalázottnak érzem magam.
2013. okt. 27. 21:16
11/13 anonim válasza:
Utolsónak. Nem tudom hallottál-e az érzelmi intelligenciáról. Ez az, ami az ilyen embereknél fejletlen. Azért mert nem érzünk hasonló veszteséget, mint egy másik ember, attól még normális esetben felfogjuk, ha neki ez fájdalmat okoz. Nem kell ugyanúgy szenvednünk, mint ő, de el tudjuk képzelni (empátia) mit érez. Mindegy, hogy egy ember temetésén vagyunk, vagy egy állatén. Ez ebben az esetben lényegtelen. Az a lényeg, hogy valaki halála fájdalmat okoz a hozzátartozónknak, amin egészséges pszichéjű ember nem mosolyog.
12/13 anonim válasza:
Te meg nem tudod hallottál-e már arról amikor az emberek zavarban vannak és nem tudják mit kéne csinálni. Szép ezt így leírni meg egyszerűen hangzik, de kétlem, hogy te mindig ilyen tökéletesen viselkedsz egy valódi kellemetlen szituációban. Ilyen az ember, sokszor teljesen félreérhetően viselkedik mert olyan szánalmasan zavarban van.
13/13 anonim válasza:
Utolsó: Nézd, senki nem kötelezte arra a kérdező testvérét, hogy ott legyen. Ha kellemetlenül érzem magam egy szituációban, igyekszem azt elkerülni, és mivel jelen esetben nem volt kötelező ott állni akár el is mehetett volna. Az pedig már rég rossz, hogyha csak azért nem rúgsz bele egy szenvedő emberbe, mert ezt tanították.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!