Télen ti is változtattok séta időpontot?
Figyelt kérdés
Már aki megteheti az ideje miatt.. Én arra gondoltam ,hogy a kora délutáni sétája lenne a két órás és este csak egy fél óra eü séta lenne. Nyáron úgy sétáltunk ,hogy reggel levitte a férjem 40 percre kb, aztán én 13-14 körül egy órára majd este 19kor egy-két órára. Most hogy már 18kor is sötét van én már nem merem egyedül levinni ( vagyis csoportosan jártunk eddig is ). Ti is változtattok a séta időpontján vagy marad minden a régiben? Próbálom kisakkozni ,hogy hogy lenne jó mindkettőnknek.2013. okt. 27. 19:50
1/4 anonim válasza:
Mi télen este korábban megyünk. Nyáron akár 10-11-ig is lent maradtunk, most 8-kor már itthon vagyunk.
2/4 Szilvi & Argos válasza:
Kertes ház, napi két séta.
Időpontot változtatok az esti sétát illetően, mert ígyis -úgyis sötét van, de legalább nem 20-21-re érünk haza, hanem korábban :) Bár sokszor mégis csúszni fog a séta estére :D
Kedvemtől függ, hogy délután megyünk-e még világosban, vagy inkább sötétben. Sokszor nem szokott kedvem lenni a latyakos-sáros időben a Duna partot járni, ezért a valódi téli időben városi sétákra szoktunk menni...ilyenkor bejárjuk a kerületet, javarészt ugyanúgy póráz nélkül. Ilyenkor mondjuk nem tréningezünk, nem labdázunk...azt a délelőtti sétán csináljuk.
3/4 anonim válasza:
Nem változtatok semmin. Hideg nem zavar, félni meg nem félek.
4/4 A kérdező kommentje:
A hideg engem sem zavar :) Úgy fogom megoldani ,hogy akkor a városban sétálunk este és délután lesz bandázás meg tréning.
2013. okt. 27. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!