Cerberosban lehet klikkerezni? Meg egyáltalán jó ötlet lenne a cerberosba menni?
Az első kutyámmal Tükör suliba jártunk, de most arra gondoltam, hoyg megnézném a Cerbit, mert úgy szeretném magam is megtapasztalni, hogy mitől van akkora ellentét a két suli között. Meg az állatvédelmet hangsúlyozó hozzáállásuk miatt nagyon szimpatikusak.
Klikkerezni lehet a cerbiben, van segítség hozzá, ha elakadnék? Mert ahhoz mindenképpen ragaszkodnék.
És a középhaladó után milyen lehetőségek vannak? Van valami klub vagy ilyesmi?
Nem néznek ki, sok volt tükrös jár hozzájuk, szocira legalábbis biztos.
A klikkert meg kérdezd meg, középhaladón szerintem nem lenne zavaró, max. alapon, mert teljesen más a klikkeres tempó. Ha jártatok már tanfolyamra, akkor szerintem nem veszett ügy, de az a tuti, ha őket megkérdezed.
Középhaladó után mehetsz BH-zni, klubra, és van agility meg ŐV is, ha érdekel. Fent van minden az oldalukon, nézd meg :)
Jól értem, hogy agilityre csak közép haladó után lehet menni?
Én ezt sohasem értettem. Ha van egy jól nevelt kutyám, BH vizsgás, és csak az agility érdekelne, nem mehetek, mert el kell végeznem a sulit? Ebben tökre nincs logika... vagyis van: pénz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!