Ma elveszett a kutyim mit csináljak?
Figyelt kérdés
megvolt menden ami kellet a csipett ma akartuk.De ma hopp nincsmeg::( mit csinaljak((??Bocs a hibakert telon irtam2013. okt. 24. 16:33
2/14 anonim válasza:
És miért csak ma akartátok?
Facebook, plakátolás, környéken összes menhely, gyepi és állatorvos felhívása, és INDULJ EL MEGKERESNI!
3/14 A kérdező kommentje:
Kősszi már megyek is
2013. okt. 24. 16:40
4/14 anonim válasza:
Keresésre fel és reménykedj, vannak jó indulatú emberek és más kutyások. Talán még haza is talál. Ha máskor is ellógott, akkor van esélye, hogy most is meglesz!
5/14 A kérdező kommentje:
Eddig csak 2 logot el ez a harmadik pedig ma már csipes let volna...Naa baszus
2013. okt. 24. 16:49
6/14 anonim válasza:
ha ilyen hülye vagy, minek van kutyád?
volt már kettő, és mindkettő megszökött? szegény kutyák, biztosan akkor látták utoljára a külvilágot, amikor bekerültek hozzád.
7/14 Fannybaba8 válasza:
Ennyi a magyarországi "felelős állattartás" van 1 pontosabban 3 kutyád és nincsen bennük az a rohadt chipp? 2013. január 1-től KÖTELEZŐ minden kutyába chippet tenni..te meg elszökik a kutyád és feljössz ide hogy mit tegyél mondjuk keresd meg!! Ne pedig internetezz. Ja és PONT ma akartátok chippezni, hihető..
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem két kutya, hanem kétszer szökött meg. Szökésnél 1 alkalom is túl sok.
9/14 anonim válasza:
Én pont ma találtam egyet. Itt kóborol, chipet meg se tudtam nézetni, mert agresszív a dokival is.
10/14 A kérdező kommentje:
Vixa jot
2013. okt. 24. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!