A kutyák éreznek megbánást, vagy hasonlót?
A kutyám ma kiszabadult, nem voltam itthon, és felöntötte a táptartóját, és belement a zsákba és elkezdett enni, de a cicám oda ment, és hiába morgott nem törődött vele. A cica kb. 2 hónapos lehetett, de az anyja hamar elhagyta, ezért kicsit "hülye" volt. A kutyám pedig megölte. Az orr részénél, és állkapcsánál haraphatott oda, mert ott vérzett, és hiányzott neki. Szörnyű volt.
Mikor hazajöttem vérzett a kutyám lába, de kiderült, hogy az a macska vére volt, és megláttam a halott cicát a zsákba.
A kutyám elég rosszul nézett ki, mintha megbánta volna, vagy valami, de lehet hogy csak a hasa fájt mert telezabálta magát.
21:05, megint a számból vetted ki a szút, főleg az utolsó mondatoddal!
Nyomatékosításképp én is leírom: soha ne büntessük azért az állatot, amin nem kaptuk rajta, mert már akár egy perccel később sem tudja a fejébe összerakni, hogy miért kapta!!!
Sajnálom, hogy így jártál az állataiddal, de próbálj meg nem haragudni a kutyádra, ő csak a kutya-ösztönei szerint cselekedett. Nem tudhatod, pontosan mi történt, esetleg provokálta-e a cica. De "ok nélkül" biztos nem ölte volna meg.
:((((
szút :D LOL (remélem nincs szú a számban :D)
szóval szót akartam írni, bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!