Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyák éreznek megbánást,...

A kutyák éreznek megbánást, vagy hasonlót?

Figyelt kérdés

A kutyám ma kiszabadult, nem voltam itthon, és felöntötte a táptartóját, és belement a zsákba és elkezdett enni, de a cicám oda ment, és hiába morgott nem törődött vele. A cica kb. 2 hónapos lehetett, de az anyja hamar elhagyta, ezért kicsit "hülye" volt. A kutyám pedig megölte. Az orr részénél, és állkapcsánál haraphatott oda, mert ott vérzett, és hiányzott neki. Szörnyű volt.

Mikor hazajöttem vérzett a kutyám lába, de kiderült, hogy az a macska vére volt, és megláttam a halott cicát a zsákba.

A kutyám elég rosszul nézett ki, mintha megbánta volna, vagy valami, de lehet hogy csak a hasa fájt mert telezabálta magát.

2009. nov. 12. 19:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám imádja az állatokat, de tényleg nagyon. És mégis amikor eszik akkor nem mehet a közelébe egyik sem. Mert az az ő kajája. Akár táp, akár valami más. Van másik két kutyám, ők nem ilyen magabiztosak, nem tudom hogy elkergetném-e. De ha a másik két kutyáról van szó, akkor csak az olyan kajákat védi ami nem táp, és ha kérem akkor tudnak enni egy tányérból is. És mindig vigyáz, hogy ne sértse meg a macskát, pedig elég ijesztően kapkod. Szóval ilyenek a kutyák. A tiéd nem volt elég óvatos, esetleg túl hevese a természete. Én szeretem a macskákat, és tudom milyen rossz érzés... :( De a kutyának nincs lelkiismerete. Azért ilyen mert tudja hogy mérges vagy rá. Ő csak azt teszi amit az ösztöne diktál vagy amit megtanítottál neki. Ha nem kaptad rajta akkor nem ajánlatos megbüntetni mert nem érti miért van. Mostmár nem tudsz it tenni, legközelebb légy óvatosabb.
2009. nov. 12. 21:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

21:05, megint a számból vetted ki a szút, főleg az utolsó mondatoddal!

Nyomatékosításképp én is leírom: soha ne büntessük azért az állatot, amin nem kaptuk rajta, mert már akár egy perccel később sem tudja a fejébe összerakni, hogy miért kapta!!!

Sajnálom, hogy így jártál az állataiddal, de próbálj meg nem haragudni a kutyádra, ő csak a kutya-ösztönei szerint cselekedett. Nem tudhatod, pontosan mi történt, esetleg provokálta-e a cica. De "ok nélkül" biztos nem ölte volna meg.

:((((

2009. nov. 12. 22:42
 13/15 anonim ***** válasza:

szút :D LOL (remélem nincs szú a számban :D)

szóval szót akartam írni, bocsi :D

2009. nov. 12. 22:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Hogy néz ki a szú? xD
2009. nov. 12. 23:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Szájban fogszú, az meg jobb, ha nem néz ki :)
2009. nov. 13. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!