Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyusom 13 napja ellett...

A kutyusom 13 napja ellett le, és azóta nem hajlandó vizet inni, ezért tejet adok neki?!

Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy egy nap kb 10-szer próbálkozom be nála a vízzel, de szinte futva menekül előle... Nagyon féltem attól,hogy kiszárad, és ugye itt van a picike is. Ezért tejet adok neki, amit azonnal egy cseppig megiszik. Persze nem sokat, mindig csak egy kicsit. De ez meddig fog így tartani szerintetek?! Nem lesz tőle valami bajuk?!

2013. okt. 23. 11:23
 1/9 Imola Ágnes ***** válasza:
92%
Fú..lehet extrém ötleteim vannak...de esetleg állatorvos????
2013. okt. 23. 11:29
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Állatorvost nem ismered??? -.-
2013. okt. 23. 11:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Természetesen ismerem. Voltunk nála... Azt mondta,hogy nem baj, mert hiányzik valami a szervezetéből. De azért kíváncsi lettem volna egy pár véleményre itt is. Azért köszi az eddigi válaszokat.
2013. okt. 23. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
Másik orvos. És próbáld meg elkezdeni higítani a tejet a vízzel fokozatosan.
2013. okt. 23. 11:42
 5/9 Imola Ágnes ***** válasza:
89%
Mégis mi hiányzik? Milyen kezelést adott neki? Milyen orvos az, aki csak úgy otthagy egy szukát, aki szoptat és nem iszik 13 napja??????????
2013. okt. 23. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom hallottál-e már róla, de a kutyák és a macskák nagy része laktózérzékeny, szóval én a tejjel vigyáznák.
2013. okt. 23. 12:01
 7/9 anonim ***** válasza:
90%
Próbálkozol vele vízzel? Azt hogy, meg minek? Tedd le elé, aztán majd iszik, ha szomjas.
2013. okt. 23. 12:10
 8/9 anonim ***** válasza:
nem is szabad tehéntejet adni a kutyáknak, föleg nem egy szoptatós anyának! nem emésztik.
2013. okt. 28. 17:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Hány kölyke van? Azok fejlődnek?
2013. nov. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!