Hogy irjak blogot kutyarol/kutyakrol?
Figyelt kérdés
Van mar blogom mas temaba, de szeretnek egy kutyasat kis. Az a baj, hogy barmilyen tortenetet kitalalok rajovok, hogy tucat az egesz. Pl. Az, hogy egy kutya rossz helyre szuletik aztan megis jo helyre kerul. Vagy egy beteg gyereeket segiti a kutya. Vagy egy maganyos gyerekkel van ott.. Szoval mind olyan tucat nem? Meg hogy jobb irni, ha a kutya nevebe irom vagy ha enmeselm el?2013. okt. 22. 18:53
1/3 anonim válasza:
én nem szeretem ha a kutya nevében irnak, az olyan nyálas. ha jársz kutyás társaságba, ott szoktak storyzgatni, és egy csomó vicces történetet hallhatsz, Szerintem ilyesmiket is beirhatsz.
2/3 anonim válasza:
Szerintem a kutya szemszögéből írt bejegyzések (kevés kivételtől eltekintve) inkább irritálóak.
Kutyákról leginkább akkor érdemes blogot vezetni, ha neked is van kutyád, vagy ha minimum kutyás társaságba jársz, vagy figyeled a kutyás eseményeket, fórumokat. Vagy nem tudom, számomra a blogolás nem teljesen kitalált történetek közzétételét jelenti. De biztos van itt a GYIK-en blogos téma.
3/3 anonim válasza:
Blogot nem kitalált történetekből kell írni. Akkor írj, ha van mondanivalód, ha nincs, akkor ne erőltesd, úgysem fogják olvasni, max. a barátnőid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!