Melyiket válasszam? (Részleteket láthatod, ha rá kattintasz)
Én valami spániel-félét ajánlanék inkább, de ha nem tenyészteni szeretnéd, miért ragaszkodsz a fatatiszta kutyához? Imádnivaló kutyukat lehet befogadni menhelyekről, pl. az Illatos úti telepen épp teltház van, azaz ha új kutya kerül be, a régiek közül el kell majd altatni, hogy elférjenek. Megmenthetnéd egy kiskutya életét. :) (Nekem is világ életemben lakásban volt csupa menhelyi kutyám, soha egyikkel se volt semmi gond, a mostanit is imádom.)
Sok sikert majd a kutyás élethez!
Ha spániel mellett döntenél,nagyon nézd meg,honnan veszed!
Rengeteg köztük az idegbeteg,nehezen kezelhető kutya.
A lakásban való nyugodtság a nevelésedtől, a biztosított mozgás, foglalkozás mennyiségétől függ.
A 3 fajta, amit felsoroltál, teljesen különböző. Neked kéne eldönteni, melyik fajta igazodik leginkább az igényeidhez. A standardjaikat elolvastad, vagy mennyit tájékozódtál a fajták után? (ne a kinézet számítson!).
Én a staffordshire bullterriert választanám de hozzád nem tudom mennyire illik. Ezt csak te magad tudod eldönteni az alábbiak alapján, minden igen válasz plusz 1 pont mellette:
1. volt már kutyád?
2. erős személyiség vagy?
3. keveset dolgozol és sokat vagy otthon?
4. ha nem kertesben laktok le tudod vinni naponta 5X?
5. tudsz neki napi 1 óra intenzív mozgatást/játékot biztosítani?
Mindegyik másért tetszik. én nem (csak) a külső alapján döntök. Lehet, hogy a spánielt választom.
Mindenképpen jövő júniusban veszem meg a kiskutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!