Német juhász fajtájú kutya szerintetek sikeres lenne súly húzó versenyen? Mondjuk 1000 kilónál kb?
google-be igazán beírhattad volna, ha ennyire érdekel...
ha sportolni szeretnél vele, akkor szerintem gondolkozz el az öv-ön. Azt sokkal de sokkal szívesebben csinálná a kutya, nem mellesleg komoly engedelmességet is tanulna, ergo könnyebb lenne az együtt élés. Vagy próbáld ki vele az agilityt. Nem mondom, hogy neki lett kitalálva, de még mindig eredményesebb lehet benne, mint a súlyhúzásban, szerintem jobban is fárad tőle, mert nem csak testi erőre van szüksége, hanem gondolkodnia is kell közben, szóval egyszerre letudható a fizikai és szellemi fárasztás, és a súlyhúzás előtt is kell mindenféle egészségügyi vizsgálatot csinálni, ha az megvan, és nem dp gyanús, meg semmi, akkor szerintem ezek az ügyességi sportok sokkal jobbak lehetnének, és szerintem elérhetőbbek is, mint a súlyhúzás.
De ha te mindenáron súlyt akarsz húzatni, akkor szíved joga, de én nem ajánlanám egy jucinak, mert a testfelépítése nem pont erre van kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!