Ha elmegyek a tenyésztőhöz kutyanézőbe, de egy irtó rossz természetű szülőpárt látok?

A közömbösség miért baj? Ez legfeljeb annak árt, aki megsértődik, hogy nem tudja megsimogatni.
A kannak meg inkább az a baja szerintem, hogy nem tudja ki a főnök. Ezt a kölykök nem öröklik, persze tényleg fontos az is, hogy mit látnak.

Ahh, hagyd akkor őket szerintem.
"de a tenyésztő se tudta ám leparancsolni egyiket sem a kanapéról." Ha nem tud velük bánni, nem fogadnak szór neki, akkor ott már baj van. Ráadásul Yorkshire... Manapság annyira felkapott kutya, mindenki azzal akar foglalkozni, elég gyanús, hogy szaporító... Válassz máshonnan, ha ennyire rossz tapasztalataid vannak az illetőnél tett látogatás kapcsán.

Kiskutyák még nincsenek, ők a tervezett párosítás, akiket megnéztem. Én csak ismerkedni szerettem volna a kutyákkal, meg megnézni a helyet, beszélgetni a tenyésztővel mert tényleg kiváncsi voltam arra, milyen egy igazi jó helyről való yorkshire mind küllemben mind temperamentumban. Meg barátkozni akartam a tenyésztővel, el is beszélgettünk, aranyos nő.
Amúgy a másik tippem hazafelé az volt, hogy mivel tervben van az alom, lehet hogy tüzel a szuka és azért volt így kiakadva a kan. De nekem akkoris kis ideggörcsöknek tűntek, totál azt hittem, hogy a yorkshire-ok aranyosak, vidámak jópofák.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!