Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha elmegyek a tenyésztőhöz...

Ha elmegyek a tenyésztőhöz kutyanézőbe, de egy irtó rossz természetű szülőpárt látok?

Figyelt kérdés
Ha a két szülő nem éppen jó természetű, a kölykeik attól még lehetnek normálisak? Vagy ha nagyon nem tetszik az, amit a szülőkön látok, inkább nézzek el egy másik tenyésztőhöz?
2013. okt. 20. 19:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

A közömbösség miért baj? Ez legfeljeb annak árt, aki megsértődik, hogy nem tudja megsimogatni.

A kannak meg inkább az a baja szerintem, hogy nem tudja ki a főnök. Ezt a kölykök nem öröklik, persze tényleg fontos az is, hogy mit látnak.

2013. okt. 20. 20:27
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj önmagában, de az, hogy semmilyen pozitív példát nem lát a kutya, csak semlegeset meg negatívat, már sokkal inkább.
2013. okt. 20. 20:32
 13/20 anonim ***** válasza:
79%

Ahh, hagyd akkor őket szerintem.

"de a tenyésztő se tudta ám leparancsolni egyiket sem a kanapéról." Ha nem tud velük bánni, nem fogadnak szór neki, akkor ott már baj van. Ráadásul Yorkshire... Manapság annyira felkapott kutya, mindenki azzal akar foglalkozni, elég gyanús, hogy szaporító... Válassz máshonnan, ha ennyire rossz tapasztalataid vannak az illetőnél tett látogatás kapcsán.

2013. okt. 20. 20:34
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez így tényleg elég gáz, szerintem keress mást, rengeteg yorki tenyésztő van az országban, aki szép kutyákat tenyészt.
2013. okt. 20. 20:52
 15/20 anonim ***** válasza:
49%
a yorki alapból egy barátságos kiskutya. Ráadásul a kan meg pörög, és vicsorog??? Hm, ez érdekes. én amikor vettem a yorkimat 7 éve, alig birtam levakarni magamról a kicsiket. Az anyakutya odajött, megszagolt, és felügyelte, hogy mit csinálunk. Szerintem keress mást. Egyébként a babák milyenek voltak? hogy viselkedtek?
2013. okt. 20. 21:19
 16/20 A kérdező kommentje:

Kiskutyák még nincsenek, ők a tervezett párosítás, akiket megnéztem. Én csak ismerkedni szerettem volna a kutyákkal, meg megnézni a helyet, beszélgetni a tenyésztővel mert tényleg kiváncsi voltam arra, milyen egy igazi jó helyről való yorkshire mind küllemben mind temperamentumban. Meg barátkozni akartam a tenyésztővel, el is beszélgettünk, aranyos nő.

Amúgy a másik tippem hazafelé az volt, hogy mivel tervben van az alom, lehet hogy tüzel a szuka és azért volt így kiakadva a kan. De nekem akkoris kis ideggörcsöknek tűntek, totál azt hittem, hogy a yorkshire-ok aranyosak, vidámak jópofák.

2013. okt. 20. 21:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Nagyrészt nevelés kérdése, ez tény, de azért én ezt nem támogatnám semmilyen formában.
2013. okt. 20. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
hallgass az első megérzésedre. ha nem szimpatikusak, akkor keress mást.
2013. okt. 20. 21:51
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a viselkedės egyáltalán nem volt semmilyen körülmények között sem elfogadható,sem normális.Ha csak nevelési hiba,akkor meg a tenyésztőnek fingja nincs a kutyák neveléséről,mert egy alapból jó idegrendszerű kutyát nehéz ennyire elszúrni.Szerintem inkább az a valószínű,hogy vagy ideggyenge a kutya,de a tenyésztő a szép külső miatt,etikátlan módon lehozna tőle almokat,vagy egészen más kôrülmények között tartja,amikor nincs vizit,mondjuk egy kisebb kennelben egész nap.Ez sem ritka.
2013. okt. 21. 09:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
5-össel egyet értek! AMikor én választottam kutyát, fontos volt számomra a szülők viselkedése, kinézete, és még a tenyésztő hozzáállása, természete is!
2013. okt. 21. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!