Hogyan irthatom ki a rüheket, bolhákat?
A rühességgel feltétlen fordulj állatorvoshoz!!
A kullancsok és bolhák ellen én az Ex-Spot cseppet ajánlanám. Pénztárcabarát és nekem bevált.
Jó kutyázást!
Olyan nincs, ami fürdetés nélkül használ. Plusz a lakásban nem fázik meg. Addig meg nem kell kiengedni, míg vizes.
Neocidol (ezt már lehet nem lehet kapni), vagy neostomosan, amivel meg kell fürdetni. Elsőt 5 liter vízben kell feloldani, másodikat 1 liter vízben egy ampullát. Azzal megfürdetni (viszont ha sebes, vagy van rajta valamilyen sérülés, akkor lehet nem lehet használni. Lefújni ezzel a szerrel mindent, amivel a kutya érintkezett (fekhely, szőnyeg, stb.), illetve minden olyan helyet, ahol bolha lehet: farakás az udvaron, padló, stb.)
Majd ezt az egészt 2-3 hét múlva megismételni, majd becsepegtetni a kutyát bolha és kullancs elleni cseppel.
2es vagyok.
Igen, a rüh nem biztos, hogy ettől eltűnik, azzal jó lenne minél hamarabb egy normális orvoshoz fordulni. Aki csak egy hét múlva ér oda, az nem biztos, hogy éppen a legjobb választás. El kell vinni akkor neked az orvoshoz. Háznál úgysem tudják rendesen megvizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!