Ivartalanítást be kell írni az oltásiba?
Figyelt kérdés
mert a dokim nem írta bele...
pedig annak is van külön helye.vagy majd csak varratszedéskor?
igazából a műtét napján elfelejtettem megkérdezni,most néztem utólag az oltásit.
de ő sem említette.
2013. okt. 20. 10:07
1/6 anonim válasza:
Én beírattam !Szólj neki,hogy írja bele.
2/6 anonim válasza:
Persze, hogy be kell. Van neki egy külön rész, ha jól emlékszem valahol a könyv elején.
3/6 A kérdező kommentje:
igen van,egyszerre a kutya neme alatt.
hogy mikor volt és ki csinálta.
na majd ha viszem varratszedésre,akkor odaadom.
én is látom hogy bele van írva,de inkább megkérdezek több embert előtte.
mert kinézem a dokiból hogy csak megvonja rá a vállát és azt mondja hogy nem fontos...
2013. okt. 20. 10:24
4/6 anonim válasza:
Második vagyok. De fontos, hogyne lenne fontos! hiszen ezzel tudod igazolni, hogy valóban ivartalanítva van a kutyád. Erre még számos esetben szükséged lehet!
5/6 anonim válasza:
Akár a majdani ebadó alól is mentesülhetsz, amennyiben ivartalanítva van!!
6/6 anonim válasza:
Én számlát se kaptam,se kezelési lapot,amivel tudnám igazolni az ivartalanítást,ezért ragaszkodtam hozzá,hogy beírja a könyvbe !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!