Az mit jelent, hogy egy kutyának "elment a harapása"?
Egy szlovákiai tenyésztővel levelezek (tenyésztő, nem szaporító). Van egy kutyája akinek "elment a harapása" ezt ő írta így. 2 nap mire válaszol, de én nem tudom ez mit jelent.
Vajon mi lehet?
Egyébként családi kutya lenne, nincsen vele tenyésztési vagy kiállítási célom.
És ebből később lehetnek problémái?
Egyébként nagyon szép dogo-i vannak, szívesen vennék tőle.
Mennyi idős kutyusról van szó??
előre vagy hátra harapásról lehet szó. Függ a fajtától is.
Ha hátra harapású ,az alsó állkapocs kicsit rövidebb a kelleténél,akkor azt magas fehérje /állati eredetű fehérjével/ lehet javítani,és ha most még kölyök,akkor ki is nőheti !! Ha a felső állkapocs rövidebb,akkor fehérje csökkentéssel,ez is javítható harapási hiba. Családi kutyaként is szüksége van a normális rágásra,hiszen a fogak rendellenes állása miatt,szájpadlást is átszúrhatja,evésben esetleg gátolja,de ez függ a harapás hiba nagyságától is. mint említettem,ez kinőhető is. Tehát családi kutyaként harapás hibával is boldog életet élhet :)Lehet csak annyira ment el a harapása,ami kiállítást,tenyésztést befolyásolná.
ettől még a kutya teljes életet tud élni, csak továbbtenyészére alkalmatlan. de azért kérj róla egy képet. lehet tétreharapás, előre illetve hátraharapás.
középtájt vannak képek róla.
Köszönöm a válaszokat.
4 hónapos, szuka, argentin dog.
Képet most kértem, remélem hamarosan kapok. Azt írta, hogy picit hátracsúszott a harapása.
Egyébként 300eur nála egy kutya, őt 50euro-ért adja. Ez átszámítva nagyon kevés pénz. Mit gondoltok, reális ár ez? Nem kevés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!