Vajon az én kutyám? Lehetséges ez? (Többi lent)
Hát annak már 8 éve, hogy a néninek oda lett adva. Ki tudja, lehet nem is volt nála sokáig, azóta meg ez elég hosszú idő ahhoz, hogy akár ezer helyen is éljen. Szerintem ezt már nem lehet visszanyomozni. 5 éve kerestem a nénit ott, ahol akkor lakott, amikor a kutya hozzá került, de akkor már nem lakott ott.
Ha nem ő az, akkor nem hoznám el tőle. De hogyan bizonyosodhatnék meg arról, hogy ő az vagy sem?
Vigyél ételt a csövesnek meg a kutyusnak is.Ismerkedj meg a kutyussal és közben kérdezgethetnéd a hajléktalant,hogy honnan van a kutyus,mennyi idős stb.
Amúgy lehet felismer.
Régen, 5-6 éve pároztattuk a kutyánkat (vissza gondolva szaporító voltam :( de azt hittem akkor minden kutyának kell ellenie na mind1 nincs mentség) Egy kutyus született és a környéken vették meg eleinte sokszor össze futottunk vele.Mindig megismert.Aztán pár utcával elköltöztek ritkábban találkoztam vele,de megismert.Aztán eltelt 1,5- 2 év,hogy nem láttam,de megismert! pedig nem voltam a gazdája, 8 hetesen adtuk el.De engem is szagról ismert meg.Közel mentem legugoltam és ahogy megérezte az illatomat úgy örült mint a saját kutyám amikor haza jövök :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!