A kutyámnak bevérzett az egyik szeme és a másik is kezd, nagyon lefogyott, mitől lehet? Hogy tudok rajta segíteni?
ORVOSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSSSS
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de gyorsan!!!!!!
az enyémnek ugyanez volt,valoszinűleg mérget evett,szégyenszemre nem vittem el orvoshoz,de meggyógyult!egészségben pompázik,semmi baja!keverék kutya
de fordulj állatorvoshoz nem tudom milyen a kutyád lehet hogy nem éli túl!!
MIKOR LESZ MÁR VÉGE AZ ILYEN KÉRDÉSEKNEK?
ALAP, HOGY ELSŐ AZ ORVOS!!!! VELED TÖRTÉNNE EZ NEM EGYBŐL ORVOSHOZ MENNÉL??????
Még, hogy nem kéne kutyavizsga, chö! :@
A kutya nap egy nap alatt fogy le, kb. 2-3 hét kell ahhoz, hogy meglátszódjon rajta. Tehát a probléma nem tegnap kezdődött. Féreghajtva, oltva van? Mit eszik? Változott valami az életetekben az elmúlt hetekben? Ha kan, van tüzelő szuka a környéken? Változott valami a kutya viselkedésében? Milyen a széklete?
A fogyást millió baj okozhatja.
A szem bevérzést okozhatja sérülés, allergia, belső szervi probléma tünete is lehet.
Mihamarabb vidd orvoshoz. Ha 3 hónapnál régebben volt féreghajtva, féreghajtsd meg. Ha nincs rendben a széklete, csináltass széklettenyésztést. Illetve érdemes lenne egy vérképet is csináltatni, abból sok minden kiderül.
Orvos nélkül ne kezeld semmivel, mert nem tudod, mi áll a háttérben, bajt is okozhatsz egy félre diagnosztizált kezeléssel.
Nem is értem, hogy miért nem vitted még eddig orvoshoz, és miért itt kérsz segítséget 2 olyan tünet alapján, aminek bármi lehet az oka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!