Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Nyitramenti kennelben csak...

A Nyitramenti kennelben csak ez furcsa nekem?

Figyelt kérdés
A kutyáik mind szépek és jók, viszont ha jól látom, baromi sok kutyájuk van. Vagy van ami csak társtulajdonban van? Hogy van náluk ez?
2013. okt. 16. 17:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%
Na álljon meg a menet, míg mielőtt elkezdenél ítélkezni had kérdezzem meg, jártál te ennél a tenyésztőnél? Láttad hogy milyen körülmények között vannak a kutyák és mennyit foglalkoznak velük? Elárulom, én voltam és a kutyák a maximális törődést kapják, minden nap sétálnak(az öregek is) és ő az egyik legminőségibb collie tenyésztő az országban. Magas szinten nem lehet a tenyésztést 2-3 kutyával űzni, te álomvilágban élsz, ha ezt így gondolod, ez a 15 még pont az a kategória, ahol még lehet tisztességesen foglalkozni a kutyákkal, habár nyilván nem annyit mint egy-két kutyával, de ez nem arról szól.
2013. okt. 17. 00:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A Nyitramentiben 30 éve tenyésztenek.Ahogy mondani szokás,,ezt nem a hangyák hordták össze"Számtalan nagyszerű,világszinten kiemelkedő kutya került ki tőlük,s ezek a kutyák nem csak minőségükben,de tartási körülményeikben is kifogástalanok.Minden nap hatalmas séta az összes kutyával,nincsenek elzárva kennelekbe,ott vannak a ház körül mind,törődnek velük,szem előtt vannak.30 év alatt valószínűleg született annyi kutya,hogy egyet-kettőt maguk is megtartottak,nem beszélve a vendég"kutyákról és a más kennelekből származó tenyészkutyákról.Ennyi év elteltével komolyan űzni nem lehet a tenyésztést két kutyával.Aki nem hiszi,menjen el,nézze meg a kutyákat és beszélgessen velük,azután alkosson véleményt.Ismerek olyan,,kétkutyás"tenyésztőt,amelyiknek igaz csak kettő van,de mindig ugyanazt a kettőt teszi össze-hogy ennek mi értelme van azon kívül,hogy,eggyel több"kutyát gyártsanak,nem tudom.Mert tenyésztési célt pl nem látok.Sőt!Olyan tenyésztő"is van-most figyelj-aki megvett egy tk-s szukát ami bőven méreten aluli lett és ennek ellenére is,szűrések nélkül befedeztette egy noname kannal,a honlapon annyi nincs fent,hogy egyáltalán a gólya vagy a postás hozta-e a kölyköket,az apáról semmi infó,ja igaz,a kicsiknek van tk-juk...Lenne pár példám rá,hogy elmeséljem,a jó tenyésztő nem feltétlenül attól az,hogy két kutyával tenyészt.Persze,nem is attól,hogy amolyan szaporítósan negyven kutya van összezsúfolva.Aki ezen kötekedik,menjen el s győződjön meg maga,azután alkosson véleményt.
2013. okt. 17. 07:11
 13/13 A kérdező kommentje:

Természetesen nem arra gondoltam, hogy a tenyésztőknek max. 2 kutyájuk lehet. sőt!

Csak nem tudtam, hogy náluk hogy "működik" a honlap, de így már nyugodtabb szívvel fogom őket megkeresni.

2013. okt. 18. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!