Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám vagy a szomszédom?

Kutyám vagy a szomszédom?

Figyelt kérdés

Kettes társasházban lakom. Régi családi ház lett átalakítva. Lent a szomszéd külön kerttel, fent és egy külön udvarban és az ahhoz tartozó alsó részen az mi lakásunk. Az udvarok nem határosak egymással. Külön bejárattal, bár a társasház tulajdona, de megosztással, tehát egyik egyik lakásé a másik másiké. Pár éve új szomszédom lett. Külön aláírattam vele ügyvédnél, hogy a saját udvaromban lehet egy kutyám! 38 éve tartok, mindig egy darabot, ugyanolyan fajtát és lakásban sosem jöhet be. Mind járt iskolába, ez is. Középtestű, nem ugatos. Gondos gazdinak tartom magam. Ennyi év alatt sosem zavart más szomszédokat, pedig mellettünk egy 4 emeletes áll, 30 lakással. Most összekaptam vele, mert zaklatja a nejem. Ezután ügyvéddel megfenyegetett, hogy távolítsam el a kutyám, mert nem járul hozzá tovább, hogy legyen. Indok nélkül. Nem tettem meg, most félek megmérgezi. ..

Polgármesternél megnéztem, ebben az övezetben 2 kutyát tarthatok. Társasház Alapító Okirata nem szabályozza. Mi az erősebb? Az Ő pereskedése és szomszédjoga, arra hivatkozva, hogy beleegyezését adta és most visszavonja vagy a területi előírás?

2013. okt. 16. 09:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az egyik legnehezebb dolog az ilyen jellegű élelemmegtagadás. És az egyik legkönnyebben felülírható. Presze érdemes megpróbálni, de kevesen tudják ezt satbilan belekondicionálni a kutyába.
2013. okt. 16. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!