Ekcémából ki lehet gyógyulni?
De most basszus mit szekálsz, azt mondd már meg.. Kérdeztem valamit, egyrészt nem is arra válaszolsz, másrészt olyan stílusban beszélsz velem mintha én tehetnék arról, hogy szerencsétlen kutya ekcémás lett.. Képzeld el, nem szoktam olvasni ezt a témakört, így ezáltal eszembe se jutott, hogy egy rendelőbe kéne vinni, megbízok az orvosban, és ha nem tudná biztosra, akkor nem hiszem, hogy rávágta volna kapásból ezt.. Viszont akkor sem kéne ezt a hangnemet megengedned magadnak, mert én csak jót akarok annak a kutyának, nem bántani..
Második: azt hallottam már, hogy depresszió meg rosszkedv hatására jön ki az ekcéma, de nem gondoltam, hogy ez az állatoknál is így van. :O de és akkor minden nap leápoljátok teával, vagy csak akkor, hogyha kijön neki a bőrén?
Köszönöm szépen a segítséged! :)
Egyébként kiderült, hogy a bolhanyálra allergiás, azért jön ki neki. Még sosem hallottam ilyet, de sajnos a bolhák ellen nem lehet 100%-osan védeni.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!