Mivel tudok segíteni neki, meg fog gyógyulni?
Van egy 10 éves nem fajtatiszta tacskónk. Tegnap a másik kutyánkkal játszott és leesett a lépcsőről, úgy hogy az első lábai visszahajlottak, és a nyaka is.
Először azt hittem, hogy a lába fáj, de nagyon nehezen mozgott, látszott hogy nem akar mozogni, remegtek is a lábai. Aztán eszembe jutott, hogy biztos a gerincével történt valami, megrántotta, vagy előjött a szokásos tacskó betegség (porckorong problémák).
Egyébként semmi baja, eszik, csóválja a farkát, csak ma sem akar nagyon mozogni, inkább ül és fekszik. Ha elindul akkor nagyon lassan megy.
Mit tudok vele csinálni? Pihen és el fog múlni, vagy mi ilyenkor a teendő? Szerintem nem olyan komoly, mert mozgatja mindenét. Mit javasoltok?
Én valami gerinc rándulásra gondolok, bár tényleg nem értek hozzá. Végignyomkodtam a lábait, sehol sem jelezte hogy fájna neki. Megnéztem a gerincét, ott sem, szóval remélem, hogy kipiheni és elmúlik. Ha nem, akkor orvos.
Köszi az eddigi válaszokat, de várom a további javaslatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!