Miért rágja a lábát mintha bolhás lenne?
Nem kell kétségbe esni. Figyeld, nézd meg rendszeresen a bőrét, és ha nem múlik el mondjuk egy hét múlva, akkor kell orvoshoz vinni.
Még simán az is meglehet, hogy mondjuk beleragadt egy kis fenyőgyanta, és az irritálja a bőrét.
Esetleg mosd át neki Betadine-al vagy kamillateával azt a területet.
Nekem a macskám rágcsálta a lábát, de úgy, hogy kirágcsálta a végén a szőrt róla. Mi elvittük orvoshoz, de nem volt "semmi" baja, legalább is, nem volt gombája, parazitája, hormonzavara, allergiája meg nem tudom én mit nézett meg a doki, mert egy csomó minden lehet ám, szóval a végén kizárásos alapon lelkibetegnek diagnosztizálta ééés igaza lett. Tényleg lelki beteg volt, többet foglalkoztunk vele, és abbahagyta a rágcsálást szépen visszanőtt a szőre is.
Én csodálkoztam is mennyi minden lehetett volna, mikor a doki mondta, hogy miket zár ki. Szerintem, ha már napok óta csinálja megmutathatnád dokinak, hátha többet tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!