Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Véletlen leejtettem a 4...

Véletlen leejtettem a 4 hónapos westie kiskutyámat, azóta tart tőlem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

kb 1 méter magasból ejtettem le. Nagyon ordított, és bár azóta kicsit jobban van, olyan furcsa velem szemben, mintha azt hinné direkt ejtettem le. Kerül vagy tart tőlem, nem tudom de el vagyok keseredve emiatt, és félek hogy ilyen marad. Állatorvoshoz még a mai nap folyamán elfogom vinni. De ezen kívül mit tegyek, hogy újra olyan játékos, eleven legyen velem és ne tartson tőlem mint a ezelőtt?

Kérem, hogy csak értelmes válaszok legyenek. Az egyéb szidalmakra nem vagyok kíváncsi, ez nem annak a helye.

2013. okt. 15. 14:41
1 2
 11/17 Amandaroza ***** válasza:
13%

Kedves 8-as.

Ne írj butaságot!

Bizonyára nincs kutyád,hogy ezt állítod!

2013. okt. 15. 15:25
 12/17 anonim ***** válasza:
79%

Lehet több kutyám van,és volt is,mint itt sokaknak.Soha egyik kutyámmal sem volt probléma,ilyen 21. századi "depressziós" dolgok:)

Meg kellene tanulni,kutyaként kezelni a kutyákat,és emberként az embereket!

Egyáltalán nem írtam butaságot,a saját tapasztalatim (és sok más emberé is) bizonyítják ezt.

Sőt,ha a kérdező megfogadja,amit írtam,és helyesen alkalmazza,ő is meg fog lepődni,hogy nem léteznek ilyen dolgok.

A linkekben pedig bezártságról van szó,ami egy depresszióhoz hasonlítható állapotot idéz elő.Ez egyfajta szorongás,ami létező dolog kutyáknál is,meg más állatoknál is.De ne keverjük össze,a depresszió fogalmával.

Szeparációs szorongás is létezik,azt is sokan depressziónak hívják.

Olvasni kell a témában,beszélni TÖBB állatorvossal(mert egy vélemény ugyebár nem vélemény) esetleg akit mélyebben érdekel,az még tanuljon is ilyen irányba.Én megtettem mindet ;)

Nem kötelező elfogadni,amit írok,mindenkinek szíve joga.Csak ismeretség nélkül,ne feltételezzünk már olyanokat,hogy még kutyám sincs.Hozzáértés (vagy minek nevezzem) nélkül,meg ne ítéljük el a másik tapasztalatát és írjuk le azzal,hogy "butaság".

Tanulni sosem késő.

2013. okt. 15. 15:33
 13/17 Akiteki ***** válasza:
73%
A 8-asnak biztosan van kutyája és jólnevelt is, mert ért hozzá a gazdája. Ha valamiből a gazdi nem csinál cirkuszt, akkor a kutya el is felejti. Most azért játssza meg magát, mert akkor jön az utyuluputyuli, dögönyözés, jutifali. Nem hülye, csak kutya. Ha nem figyelsz oda rá, abba fogja hagyni, mert rájön hogy semmi értelme a színészkedésnek.
2013. okt. 15. 15:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálunk az általános állapotfelmérési vizsgálat 2500 Ft,ha talál valamit,amit kezelni kell,akkor más költség.

De ha nem talál semmit,csak megnézte,akkor 2500.

2013. okt. 15. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha jókedvűen futkos,eszik,iszik,nincs miért orvoshoz vinned.A kutyák nem tulajdonítanak mögôttes szándékot a viselkedésünknek.Ha naponta leejted,csak akkor alakulna benne ki okkal,kerülő magatartás.
2013. okt. 15. 17:02
 16/17 anonim ***** válasza:
65%

#11 az ilyen gondolkodású emberek miatt retteg annyi kutya a vihartól, vonattól meg úgy általában hangos dolgoktól, nagyobb kutyáktól, emberektől és mindentől ami elől gondosan felkapkodja a gazdi és jól "megvigasztalja"

Megjegyzem nem hinném, hogy írogat egyáltalán ide olyan ember akinek ne lenne legalább egy kutyája.

2013. okt. 16. 09:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem volt szükség orvosra, pár órával később már felszabadultan játszadozott, hozta nekem a játékait. Normálisan tudott menni, így meg is nyugodtam. A kommentek közül, mindegyikben van némi igazság. Köszönöm a válaszokat! :)
2013. okt. 20. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!