Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ilyet hogy lehet - kannával...

Ilyet hogy lehet - kannával verés-?

Figyelt kérdés

Visszafelé jöttünk a túráról, láttam, hogy az út mellett pihen egy fiatal csaj, és egy staffi jellegű kutya. A kutya már messziről csóvált nekünk, nagyon érdeklődő volt. Erre a gazdája, egy bazinagy kannával olyat ráb*szott, hogy csak néztem. Amúgy is arrafelé mentünk volna, mikor odaértünk, megkérdeztem, odaengedhetem e a kiskutyámat. Csaj húzta a száját, gondoltam, akkor oké. A másik kutya nagyon kedves volt, semmi agresszió, pusztán szimat, csóválás. Mikor elkezdett csóválni, kapott még egyet a kannával, erre felnyüszített. Alig mert megmozdulni.

Mondtam a gazdájának, hogy milyen szerencse, hogy kedves , barátkozós kutyája lenne, ha épp nem verné agyon.

Tudom, hogy nem kellett volna így odamennünk, sem beszólnom, de egyszerűen nem bírtam ki. Mi a véleményetek?

2013. okt. 13. 18:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Nem érted, Akiteki, de már megszoktam.

Azért biztos van, aki igen.

2013. okt. 14. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!