Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan izmosítsam a pitbullomat?

Hogyan izmosítsam a pitbullomat?

Figyelt kérdés

Jelenleg 3 és fél hónapos. Egyelőre nem szeretném, még fejlődnie kell, erősödnie. DE! Négy hónaposan elkezdem szoktatni a bicikli mellett futáshoz, nemsoká kezdem az aportozást vele. Egy éves kora körül pedig kezdeném izmosítani, csak azt nem tudom, hogyan kezdjem, miket csináljak vele, ebben kérnék segítséget.

Kb. ilyenre szeretném "kigyúrni":

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Továbbá az érdekelne, hogy lehet-e befolyásolni azt, hogy milyen nagyra nőjön a feje? Semmi por, mesterséges anyag nem érdekel, csak valami mozgás, vagy valami.

Előre szólok, nem érdekel semmilyen állatvédő hozzászólása, aki azt javasolja, ne izmosítsam így a kutyámat. Engem csak az érdekel, miként érhetem el ezt a kinézetet a kutyámnál.

Válaszokat előre is köszönöm, értelmes, hasznos válaszolóknak megy a zöld! :)

2013. okt. 13. 14:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
4 hónaposan még ne húzass vele gumit sem, és semmit mert tényleg nagy baj lehet belőle. Biciklis futás is felejtős egyelőre. Én rongyozni szoktam vele (lassan 8 hónapos) az erősíti az állkapcsát is ezáltal ugye a fejét és remek módszer a bombabiztos "ereszd" parancs gyakorlására. Ezt nektek majd csak fogváltás után ajánlanám, mert deformálhatja a fogait. Mi már kezdünk ugrálni, de csak módjával napi pár percet és rengeteg apport. Ezektől a rövid távú sprintektől remekül lefárad, és alakulgat a mellkasa is a drágának. Most nézegetünk még csak súlyhúzó hámot, de csak üresbe akarom szoktatni, majd pár hónap múlva kezdjük a komolyabb edzést.
2013. okt. 14. 09:27
 12/12 Quadral ***** válasza:
Nem szabad üres kocsi gumit se még húzatni vele! Max vékonyabb motorgumit, de azt is nagyon max! Mi az argentin dogunkkal szoktunk üres kocsigumit húzatni, az erdőben partnak fel. De azt is rövid szakaszokban. De ettől nagyobb súlyt amúgy sem akarunk mögé kötni, mivel hosszabb a lába, mint egy staffnak vagy pitnek, ezért neki az ízületeit terhelné meg nagyon. Szerintem inkább a hangsúly azon van, hogy kisebb súlyt, de gyakrabban.
2013. okt. 15. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!