Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idő amíg a törzskönyv...

Mennyi idő amíg a törzskönyv megérkezik? Igaz hogy decemberig nem törzskönyveznek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 12. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Igaz, de mivel ezzel nagyon sokan visszaélnek, ha a tenyésztp azt mondta, hogy már készülnek a törzskönyvek, akkor az alombejelentő megmutatásához ragaszkodj.
2013. okt. 12. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy decemberig, vagy meddig még nem sok ember tudja ebben az országban. Valameddig biztosan szünet van. Ha biztosra akarsz menni, akkor kérdezd meg a tenyésztőt, hogy melyik szervezethez tartozik és náluk tudsz érdeklődni, hogy beadták-e az alombejelentőt. Ha annak a fajtának még nincs államilag elismert tenyésztő szervezete, akkor továbbra is a MEOE törzskönyvez (illetve ebben a pillanatban még az se), tehát náluk érdeklődhetsz majd. Ha nincs takargatni valója a tenyésztőnek akkor készségesen elmagyarázza a jelenlegi helyzetet és lehetővé teszi, hogy utána nézz a dolgoknak. Nézegetheted a MEOE honlapját is, mert ha megjelenik az új miniszteri rendelet, akkor ott is közzé fogják tenni. Nekem most egy champion kérelmem ül itt egy borítékban, mert jelenleg azokat se fogadják.

De ebből a videóból is tudsz valamennyire tájékozódni:

http://www.youtube.com/watch?v=qUMwFUCs_LQ&list=UUIJg2u2APJ2..

2013. okt. 12. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Szeptember 9-én adták le az én kutyám tk kérelmét,és már legalább egy hete nálam van.Pedig még a dokimhoz is továbbküldték.
2013. okt. 12. 22:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de szeptember 30-ig működött a MEOE a régi formában. Aki mostanában szeretne törzskönyveztetni vagy bármi mást intézni, annak várnia kell. Amit szeptember közepén adtam be ch kérelmet az meg is érekezett, de mostmár nem fogadnak újat abból se.
2013. okt. 13. 05:53
 5/9 Akiteki ***** válasza:
Champion igazolásokat már kiállítanak, törzskönyvet januárig nem.
2013. okt. 14. 20:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Akiteki, ez mennyire új infó? Én pont 1 hete hívtam fel őket telefonon mert egy HGCH kérelmet akartam beküldeni és azt mondták, hogy ne küldjem, mert nem foglalkoznak vele. A szeptemberben kérelmezett HJCH oklevél viszont szombaton megérkezett. De ha tényleg fogadják már, akkor küldöm!
2013. okt. 14. 20:16
 7/9 Akiteki ***** válasza:
Korózs András tegnapi nyilatkozata. A facebookon megtalálod a meoe oldalán.
2013. okt. 14. 21:36
 8/9 Akiteki ***** válasza:
Én is azért néztem meg, mert itt vár egy HCH meg egy ICH kérelem kitöltve. Mondjuk az ICH-t megküldöm az FCI-nek, az nem gond.
2013. okt. 14. 21:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Köszi, akkor intézem én is!
2013. okt. 14. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!