Szerintetek, hogy lenne jobb a kutyámnak?
Figyelt kérdés
Már hónapok óta gyötör a kérdés,hogy mégis mit csináljak.Idén érettségizek és valószínűleg Budapesten fogok tovább tanulni.Viszont van egy 2 éves bolognese kutyám,akit mindenképpen szeretnék magammal vinni.Viszont a szüleim szerint sokkal jobb lenne neki otthon,ahol van kert és sosincs egyedül.12 hetes kora óta (amióta elhoztuk) MAX.3 ÓRÁRA volt összesen egyedül.Tehát világ életében volt vele valaki.Na most,ezek után én is úgy érzem,hogy önzőség lenne magammal vinni,ahol naponta több óráig egyedül lenne.:( Lenne saját lakásom az nem probléma,de az,hogy magányos lenne,nagyon bánt.:(( Ő mindig is az enyém volt,de nappal,amikor suliban vagyok,a szüleim vigyáznak rá.Ti mit tennétek?2013. okt. 11. 15:09
11/12 anonim válasza:
Hiába van otthon kert, ha nem foglalkoznak vele. Azzal maradjon/menjen a kutya, aki foglalkozik is vele, nem csak kicsapja a kertbe. Azt, hogy több ideig lesz egyedül, simán megszokja, persze miután megszokta az új helyét.
12/12 anonim válasza:
én nemtudom szerintem ugy döncs ahogy érzed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!