Ha van egy kutyus, akinek semmilyen oltása nincs és oltási könyve se, akkor ha megvettem és elviszem beoltatni, akkor adnak?
Igen!
Csak szép ára lesz,mert a veszetség elleni oltást csak úgy adnak be ha van chip a kutyusban.
Tudom, hogy nem lesz olcsó, de kiszámoltam és olyan 20000 körül lesz az oltása, azt is tudom, hogy szabálysértést követ el, de örül, hogy a kutyusnak enni tud adni.
Egyébként köszi!
Adnak, nem kerül így többe utólag.
Csak kíváncsiságból, vettél egy szaporított (potenciálisan beteg) kutyát, milyen "fajtát" és mennyiért?
Ha már etetni sem tudta, akkor hogy volt pofája pénzt kérni érte, ahelyett hogy örülne, hogy sikerült gazdát találni neki. Neked meg nagyon ajánlom figyelmedbe a következő írást, pont neked szól!
utolsóval értek egyet!!!
Elég gáz, ha már 3 honapos, és nem kapta meg még az első oltást sem.De egyébként mindent beadnak neki, az ár, attól is függ h kihez, vagyis melyik állatorvoshoz viszed.Kb 2-3 oltás ami kötelező kölyökkorban, amit havi eltéréssel adnak be.1 oltás kb 3500 féregtelenítéssel, plusz még egyszer, és a chippet veszetség elleni oltással eggyütt kaptuk, a chipeltetés kb 2400 volt, de a maximum ára annak is csak 3500 lehet!!!ezt törény szabja!Persze ha "olyan" helyen laksz, akkor az árak is nagyobbak, de nem az oltóanyag drágább, hanem nagyobb a haszon rajta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!