Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » FINOM tápot keresek, hol találom?

FINOM tápot keresek, hol találom?

Figyelt kérdés

A LEGFINOMABB tápot keresem, halál komolyan ez a fő szempontom. Minimum középkategóriásat szeretnék, kicsi szeműt és ne betonkeményet, mert 3 és fél kiló a kutya.

Szóval, ami az embereknek az igazi csirkéből készült rántotthús, az a kutyáknak a .......... ?

2013. okt. 9. 21:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem is figyeltem hogy 3,5 kg a kutya:-) Igy tényleg nem kerűl sokba, tuti hogy hússal etetném.
2013. okt. 10. 08:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy kiállításon nyertünk Specific tápot. A kutyák meg voltak veszve érte, és nagyon jól hasznosult, kevés kellett belőle, a végtermékük szilárd és kicsi volt. Lazacos és nyúlhúsos volt, jutalomfalatnak is bevált. Csak állatorvoson keresztül lehet beszerezni.

De ha az a problémád, hogy válogat a kutya, az szimplán dacosság, sok kutya azért teszi ezt, hogy a hatalmát fitogtassa. Mint mikor valaki a kütyüjeivel henceg. Étel ne álljon előtte, ha nem kezd el enni, vedd el tőle, majd holnap megkapja. Néhány kutya napokig ellenáll, aztán egyik napról a másikra rendesen eszik, és más viselkedési problémáknál is javulást okozhat, hogy befejezte a kényeskedést.

2013. okt. 10. 08:11
 13/17 anonim ***** válasza:
A Josera viszonylag jó táp, abból van Festival nevű változat, ami ízesített. Nem tudom milyen összetevőkből áll, nézz utána, hátha jó. [link]
2013. okt. 10. 08:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Jajj, azt még meg akartam kérdezni, hogy milyen az amikor nem igazi csirkéből készül a rántotthús? :D
2013. okt. 10. 08:57
 15/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: pl a mirelit rántott hús garantáltan nem csirke :)

Amúgy kérdező ami nekünk a rántott hús, az a kutyáknak a .... nyers hús. De tényleg, enyém egyszerűen imádja, és a habzsolás ellen is nagyon jó, mert ezt kénytelen megrágni. Jó a fogainak, baromi egészséges, garantáltan ízfokozó, színezék és vágóhídi nyesedék mentes.

2013. okt. 10. 09:26
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

3,5 kg-os kutyának 1 kg csirkemell elég lenne 1,5 hónapig + kiegészítők. Szerintem nem lenne drága ha húst kapna.

Mi BARFozunk a két bichonnal (5 kg körüliek) mi csirkeszívet veszünk az is húsnak számít és a kajájukba 5db kell, a 3,5 kgos kutyának 2-3 db szív elég lenne(ha BARFoznátok) A szív olcsóbb mint a csirkemell.

Szerintem BARF-nál jobb nincs.

Régen táppal etettünk abból az Acana bárányos vált be kicsik a szemek.

Egy ilyen kicsi kutyát jó minőségű eledellel olcsóbb etetni mint egy nagyobbat.

2013. okt. 10. 12:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Az enyém nem ette se az Acanát se a Taste of the Wildet. Nagyon szerette a Marcus Mühle nevű hidegen préselt tápot. Elég puhák a szemek, kézzel akkorára töröd, amekkorára akarod. Sajnos abba kellett hagyni, mert csirkeallergiás a kutyám. Ja, Zooplusnál lehet hozzájutni.
2013. okt. 10. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!