Hogyan békítsem össze a menyasszonyomat a kutyámmal?
A menyasszonyom és én örökbe fogadtunk egy éve egy kistestű kutyát, aki azóta lakásban van tartva. Nagyon nehéz természete van a kutyának, megrág néha egy-egy zoknit, zsebkendőt, illetve rendszertelen módon néha bepiszkít. Ez a menyasszonyomnak nem tetszik, rettenetesen utálja és azt szeretné, hogy megváljunk tőle. Én viszont mindkettejüket szeretem, ráadásul bűntudatom van, amiért magunkhoz vettük, most pedig újra oda juttatnánk, ahonnan mi mentettük meg. Nagyszüleimnek lehetne még odaadni, de nem terhelném őket ezzel.
Tippeket szeretnék, hogy mit lehetne tenni ez ügyben.
Ami nem érdekel:
- vélemények a menyasszonyom és az én kapcsolatomról
- vélemények a kutya lakásban tartásáról
- vélemények a kutya örökbefogadásáról
- vélemények a kutya és a felelősség kapcsolatáról
A tippeket viszont előre is köszönöm.
Minek vittetek haza kutyát, ha nem gondoltátok át alaposan???
Két lehetőségetek van:
1. Kutyasuli, nevelés és felelősség vállalás a kutya TELJES életére.
2. Még most visszavinni, ahonnan hoztátok. Gondolom fiatal kutya, hamarabb akad gazdája, mint pár év múlva...
Sziasztok, Én vagyok a barátnő! Köszönjük a hozzászólásokat, tanácsokat, megjegyzéseket.Egy éve hozta ki a párom, úgy hogy megbeszéltük még várunk amíg kiderül, hogy hol /mit/mennyit dolgozunk.Alig vagyunk itthon, a "néha bepiszkít" erős torzítás, mivel minden nap bekakil (akár többször is) folyamatosan bepisil, a teamécsest egyben megeszi, akár milyen magasról kikutatja a dolgokat és akár fél liter langyos olajat is benyakal két csomag száraz tésztára,akár egy kiló kenyeret is megeszik, a francia ágy közepén csócsálja a saját ürülékét, a zokni, harisnya a legelenyészőbb mára. Nincs 30 négyzetméter a lakás, albi. Az elsőben kirohadt több helyen a parketta, a bűzről nem szólva.A szomszéd már többször szólt, hogy ugat gyakran ugat hajnalban.Mindent zárunk, eldugdozunk, szőnyeg kizárva, mert mind pisis már.Türelmes voltam, és pedig nem én akartam ezt a kutyát. A felelőtlen pedig nem én vagyok! A gyerekem pedig senki ne hasonlítsa ehhez a problémához!
Elviszem állatorvoshoz, ha arról van szó, amit természetesen én fizetek. Szorgalmaztam az ivartalanítást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!