Szibériai Husky kiskutyát szeretnék! Hol találhatok?
Miről beszélsz, kis vörös?
Szeretnél te olyan szart, mint egyes tk nélküli, de profin ellátott és kitenyésztett, sőt, nemesített kutyák!
Nem csak az van, amivel már találkoztál, vagy hallottál róla.
Jó az ilyen névtelen fórum, az agyatlan szaporítók verhetik a mellüket, mint a gorilla a ketrecben, hogy mekkora ászok.
Tuti jó buli két ingyen kutyát összepakolni, aztán moslékon felnevelni a kölyköket és oltások meg chip nélkül pénzért árulni.
Ha nevet is kellene ide írni, nem lennének ilyen bátrak.
Kedves valaki a 2. oldalról (bocsi, ellapoztam, nem néztem meg a sorszámot): Kérlek szépen kímélj meg és ne uszítsd rám az ilyeneket! Először is nálam nincs "maradék", ahogy más tenyésztőnél sincs. Nem azért csinálunk almot, hogy elpasszoljuk a kölyköket, hanem azért, mert magunknak szeretnénk egy minél szebb és egészségesebb kiskutyát a további terveinkhez. Mivel egy alomban nem egy kiskutya születik, ezért a többit eladjuk. De nem akárkinek, hanem megválogatjuk, hogy ki kaphat kiskutyát. Nem a leendő gazda válogat, hanem mi válogatjuk meg, hogy kinek lehet kutyája. Ez minden tenyészetben így működik.
Akinek jó a fajtajellegű keverék, azok közül az értelmes menhelyről vagy fajtamentéstől vesz magához kutyát. A hülye meg pénzt ad érte. Azokat meg kiszolgálják az expresszes szaporítók.
Akiteki nagyon szépen megfogalmazta a dolgokat. De te valahogy még választ is kerülöd.:)
Akinek maga felé hajlik a keze, az pont te vagy. Szerintem nem ő dicsekszik avval, hogy micsoda kinemesitett,meg tenyésztett kutyái vannak, pedig ő megtehetné...
Ez valami nagyon idétlen gyerek lehet, olvasási nehézségekkel. Nem tudja szegényke miket beszél.
Valóban magam felé hajlik a kezem, az én kutyáim nem fognak ilyen alakokhoz kerülni, azt garantálom. De a többi tenyésztőé sem.
Szitukaaa: szerintem sem ér ennyit, hogy válaszolj egy névtelen nullának.
Sok igazság van benne, viszont a valóság, a realitás kicsit más.
Engem pl kapásból zavar, hogy melyik honlapra került ez fel.
Persze, marketingnek kiváló, vagy inkább egy kis öntömjénezés?
Amiket tudok, nekem hiteltelen, és nem szeretnék most kitérni a részletekre, sokan vannak, akik tudják, mire gondolok.
Tehát elméleti szinten, megvan, ki a jó Tenyésztő, a nagybetűs, de a gyakorlatban nehéz, vagy egyenesen lehetetlen megtalálni.
Talán abban egyetértünk, hogy nem az, aki bemásolja, és kiteszi az oldalára ezeket a hangzatos mondatokat.
Ha a realitás talaján maradunk, hazai viszonylatban nem bátorkodnék a tűzbe tenni a kezem, hogy akárki is megfelel a kritériumoknak.
Talán valahol, valamikor, kedvezőbb körülmények közé született embertársaink között..., de lehet, hogy ez is csak filozofálás.
Miért nincsen, mert még nem láttál ilyet? Bevett szokás, ahogy sok egyéb trükk is van, de rosszul értelmezel megint.
Lefordítom: Nincs, aki megfelel ezeknek a feltételeknek. Valami mindenhol hibádzik. Csak a mértékében, és a jelentőségében van eltérés.
Senki sem szent.
Akkor se, ha saját bevallása szerint is maga felé hajlik a keze. :-)
Nyilván akkor azok akik ismernek NORMÁLIS IGAZI TENYÉSZTŐT,azok mind hülyék,és csak te vagy helikopter.
Mindig rájövök,hogy miért szeretem jobban a kutyámat,mint az embereket.Köszönöm neked te értelmiségi,hogy ismét ráébresztettél erre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!