Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szibériai Husky kiskutyát...

Szibériai Husky kiskutyát szeretnék! Hol találhatok?

Figyelt kérdés
Lehetőleg fajtatiszta szürke, kék szemű 2-4 hónapos korú kölyköt keresek. Bács-kiskun megyében élek, a környékben levő kölykök érdekelnének. Nem kell hogy törzskönyves legyen. A szükséges oltásokat megkapott kölyköt szeretnék. 0-15000 ft közötti árban elvinném.

2013. okt. 8. 17:06
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

kedves 30.!

ezzel a megnyilvánulásoddal te sem lehetsz értelmesebb. rendkívül hasznos választ adtál tényleg...

de ezennel ezt a kérdést lezárom, nagy viták alakultak ki, egyáltalán nem ez volt a célom. köszönöm mindenki válaszát, de nem kérek többet.

2013. okt. 8. 22:09
 32/54 anonim ***** válasza:
12%

Tévedsz, tudom, kik a felmenők, láttam még a kiterjedt rokonságot is. Lehetett volna törzskönyvezni, adott volt a lehetőség, akkor, nem éltünk vele.

Ettől függetlenül tudom, hiszem, mert megbízom abban, akitől származik, hogy tényleg azok a felmenői, akiket évekkel ezelőtt mondott. Sokkal inkább megbízom az Ő szavában, mint bárki írásában, mégha pecsétes is.

Valóban így van, tépheted a szád, a kutyáim irigylésre méltó felépítéssel, ösztönökkel kinézettel, intelligenciával, egészséggel rendelkeznek, sajnálhatod, hogy neked nincs ilyen. :-)))))

2013. okt. 8. 22:13
 33/54 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván utolsó...te maga vagy a tenyésztés példaképe.

Mellesleg nem más,mint szaporítás + szerencse,aminek köszönheted a végeredményt.Szaktudás és hozzáértés nélkül hozol/hoztál le almot,és most vered a melled,hogy azok milyen egészségesek voltak.

Nekem is van szapis kutyám,gyönyörű,okos,intelligens,remek ösztönökkel,semmiben nem tér el a törzskönyves társától,kivéve,hogy az enyém fajtajellegű keverék.

És ha annyi ezrest kaptam volna,mint ahányan kölyköt akartak tőle,akkor már milliomos lennék.Viszont NEKEM a kutyám egészsége a legfontosabb,és a kutyák általános állapota a világon,ezért ivartalaníttattam,hogy megelőzzek bármilyen ivarosságból fakadó betegséget és esélyt adjak a kidobott kutyáknak és kölyköknek is.

Szerintem az állatszeretet ITT kezdődik,nem pedig ott,hogy én eldöntöm magamról,hogy márpedig az én kutyám mennyire okos,intelligens,szép,egészséges.Erre valók a rendezvények,az orvosok,a küllembírók és a TENYÉSZTŐK,akik nem kennelnév mögé bújt szaporítók,hanem akik szívvel lélekkel egy fajtáért élnek és akár 3-4 évente van csak náluk alom....Mert kutyafajtákra szükség van,de a millió kóbor kutyára ki gondol??

Nekik milyen esélyeik vannak?

Pedig azok is cuki tündéri kiskutyák voltak,aztán megnőttek,esetleg betegesek lesznek,vagy fajtatisztának vették őket,de kiderül,hogy nem is az és akkor már nem kell.

Persze,erre az emberek zöme legyint,hogy őt nem érdekli,legyen más gondja.De az ilyen ember,ne mondja a mellét veregetve,hogy ő mennyire szereti a kutyákat,meg hogy nála a kutya családtag.Főleg,ha még elleti is.

Az állatszeretet a felelősségnél kezdődik.A felelősség pedig a kidobott kutyáknál indul....

2013. okt. 8. 22:27
 34/54 A kérdező kommentje:
NEM KÉREK TÖBB KOMMENTET! KÖSZÖNÖM!
2013. okt. 8. 22:30
 35/54 anonim ***** válasza:
11%

Az enyémeket nem fogják kidobni, sem helyettük nem hoztak volna menhelyi akármilyen lutri kutyát, és mivel ízlésük is van, esetleg rossz tapasztalataik, a sztárolt papíros kutyákat is elkerülik.

De azért csak kampányolj!

2013. okt. 8. 22:45
 36/54 anonim ***** válasza:
87%

Te is kampányolsz magad mellett kedves utolsó.:) És honnan tudod, hogy később sem lesz valami probléma a kutyákkal?

Akik meg oda mentek kutyát venni elég rossz ,,tenyésztőket,, foghattak ki, gondolom valami papiros szaporitó, aki váltott ki kennelnevet, meg ad törzskönyvet és a többire szarik rá. Van ilyen is, de én nem nevezném tenyésztőnek.

Kedves kérdező.

Remélem lemondasz a huskyról... Én is szeretnék ingyen Ferrárit még sem ad senki..:(

2013. okt. 8. 23:05
 37/54 anonim ***** válasza:
95%
Ízlésük is van? Na nehogy már az legyen az ízlés, h keverék nem jó, tenyésztett drága, jó nekem a sz@r is....
2013. okt. 8. 23:09
 38/54 A kérdező kommentje:
NEM KELL TÖBB KOMMENT!!!!!
2013. okt. 8. 23:13
 39/54 anonim ***** válasza:
91%
Kit érdekel, hogy neked kell komment vagy nem? Ne nézd ha nem tetszik. Szerintem oda irok ahova akarok..
2013. okt. 8. 23:17
 40/54 anonim ***** válasza:
93%
Amúgy nekem vicces, hogy a menhelyit akármilyen lutrikutyának nevezi.. Mintha a nála születettek nem azok lennének.:DD
2013. okt. 8. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!