Amstaff rongyozás segítség!?
Figyelt kérdés
Hogyan taníthatnám meg a kutyámnak hogy fogja meg a rongyot,gumit amit adok neki.. nem érdekli.. ha nagyon felidegesítem akkor megfogja de 1 perc után elengedi és arrébb megy.. 1 éves Kan Amstaff!2013. okt. 8. 15:15
1/7 anonim válasza:
Hát akkor így jártál! :)
Nekem is Amstaffjaim vannak,van amelyiket érdekli,megörül érte, van amelyik lese sz*rja!
2/7 anonim válasza:
Ha nem érdekli,akkor lényegében ennyi a dolog.Van akit nem érdekel.
3/7 anonim válasza:
Ilyenről még nem hallottam. Az enyém él-hal a rongyozásért. Bármikor már jön és hozza, és ha nem fogom meg, vagy nem figyelek rá, nyomja oda hozzám. És akkor jó nagyokat "harcolunk". A játék végén eldobom neki, de akkor már nem veszem el tőle, és olyan erővel rázza, hogy csak nézek. Majd fut vele pár tiszteletkört. (ja, rotiról van szó)
4/7 anonim válasza:
Enyém lógni nem szeret de ha én tartóm a kötelet akkor szeret lógni:)
5/7 A kérdező kommentje:
De valahogy nem lehet megtanítani neki hogy rágja meg húzza?
2013. okt. 10. 16:03
6/7 anonim válasza:
Hát ha nem érdekli. Ez olyan mint pl. van pár kutya (nekem az előző ilyen volt) hajkurászta a galambokat. Persze sosem ment le a járdáról vagy ilyesmi, de mindig meghajtotta őket. A mostani kuty-ot megy egyáltalán nem érdekli. Fekszik a kertben fél méterre tőle ott ugrálnak a verebek vagy szarkák, de le sem tojja őket.
Valahogy biztos ki lehet hozni belőle, de nem 100%-an olyan lesz a dolog, mint amikor már kiskutya korától lelopja a ruhaszárítóról a ruhákat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!