Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen ez a németjuhász?

Milyen ez a németjuhász?

Figyelt kérdés

Úgy értem, "szakértő szemmel" egy kiállítási németjuhásznak milyen lenne? Nem akarok vele semmilyen kiállításra menni, csak úgy érdekel, hogy szerintetek milyen. Én egyébként baromira nem értek ehhez semmit, meg a kutyám se, ezért képtelen volt normálisan megállni, ezért is van ennyi kép, folyton ide-oda ment és amúgy sem tudom milyen szögből kéne fényképezni. Vagyis gondolom oldalról, viszonylag az ő magasságából, de az lehetetlen, mert ha lehajolok/leguggolok, rögtön rohan oda. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Meg egyébként aki ért hozzá, és tudja, megmondhatná azt is, hogy ő csapott farú-e pl. meg hasonlók, mert valamelyik nap olvastam itt ilyenekről és azt sem tudtam mit jelentenek (meg pontyhátú stb.). Utánanéztem, de nem tudnám megmondani, hogy az én kutyám milyen.

2013. okt. 7. 21:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
3 éves, röntgen nem volt eddig és így szemmel nem látszik a bordája, de érezni lehet mondjuk ha simogatjuk.
2013. okt. 7. 22:32
 12/14 zsuzsabazsa ***** válasza:
Szép kis szuka. Ami lehetne jobb az, hogy a hátsó combok lehetnek teltebbek a hátsó lábak alsó része lehetne szögeltebb. A tappancs és a csánk közti rész. Az ötödik képen látszik, hogy a mar megfelelő nem süppedt legalábbis ebben az állásban. A far lehetne hosszabb, de ezt így nemigen lehet látni csak ha be van állítva. a hátán a szőrzet tipikusan szukás mert tűzött. A kanoknak lakk fekete. A szeme valóban lehetne sötétebb de újabban ez sem baj, mert ha a színe inkább vörös fekete akkor ez nem jelent semmi problémát. Csak borostyán sárga ne legyen.
2013. okt. 8. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyönyörű kutyus! :D
2013. okt. 9. 22:23
 14/14 anonim válasza:
én sem értek az ilyesmihez, de szerintem nagyon szép kutya, legyél rá büszke. :)
2013. okt. 11. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!