Milyen ez a németjuhász?
Úgy értem, "szakértő szemmel" egy kiállítási németjuhásznak milyen lenne? Nem akarok vele semmilyen kiállításra menni, csak úgy érdekel, hogy szerintetek milyen. Én egyébként baromira nem értek ehhez semmit, meg a kutyám se, ezért képtelen volt normálisan megállni, ezért is van ennyi kép, folyton ide-oda ment és amúgy sem tudom milyen szögből kéne fényképezni. Vagyis gondolom oldalról, viszonylag az ő magasságából, de az lehetetlen, mert ha lehajolok/leguggolok, rögtön rohan oda. :)
Meg egyébként aki ért hozzá, és tudja, megmondhatná azt is, hogy ő csapott farú-e pl. meg hasonlók, mert valamelyik nap olvastam itt ilyenekről és azt sem tudtam mit jelentenek (meg pontyhátú stb.). Utánanéztem, de nem tudnám megmondani, hogy az én kutyám milyen.
Szem: világos
Ha kikötnéd és megállítanád a szokásos beállításban, neked is "csapott farú" lenne.
Amúgy tényleg csapott a fara, mert az ágyék vonalától elég élesen megy le a farrész.
Kissé túl kondicionált.
Kiállításon talán beleférne a kitűnőbe. Bár a szeme miatt kétséges.Ráadásul járás közben is látni kellene, mert a kiállításon nem csak állásban bírálnak.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Az baj, ha világos a szeme? Milyennek kéne lennie?
Amúgy már mondták egyszer, hogy kicsit túlkondicionált. De ez pontosan mit is jelent?:D
Nagyon sokan szeretik a világos, "farkasos" szemet :))
A fajták leírásában viszont meg van határozva az elvárt szemszín. Nj-nél sötét barna.A túlkondicionált pedig lefordítva, kicsit több rajta a husi.
Mennyi idős?
Elég vastag csontú a kutyád, Nagyon vigyázni kell a súllyal. A lengőborda látható legyen oldalról minimum.
Volt-e már csípő röntgen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!